2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید استارتر ولی از آب دهن و اینا کلا قابل انتقال نیست اکرم آزمایش منفی شده شاید روش حساس شدی آدمی ...

اره منفی شد یعنی حتی مشکوک هم نبود صفر بود هرسه تا ازمایش ولی هنوز وسواس دارم که شاید به خونوادم انتقال داده باشم اینا و دوباره من بگیرم

امکان نداره ادم بتونه از خودش دفاع کنه با این حرفاتون میخواید بگید هیچ کسی بهش تجاوز نمیشه خودش هم م ...

ن عزیزم فقط ت ذهنم نمیگنجه ببخشید بازم

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
کی تو اتاق گوزیده🤣💔

بخدابه خانومه تاپیک زده باشوهرم دعوام شده خوابیده بوده کنارش اول گوزیده بعدم عطسه زده شوهرش بدخواب شده بلندشده بازنش دعواکردن چیه ازهمه جات صدادرمیادبعدم رفته توحال خوابیده

بازم اون. دقیقه ادم بخواد از خودش دفاع ام کنه وحشی میشه نمیزاره کسی بعش دست بزنه

برعکس خیلی ها چون شکه میشن کاری نمیتونن بکنن

تازه زور یه مرد بیشتره

بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن

من اونموقع ۱۵ سالم بود اون طرف سن بابامو داشت چطوری دفاع میکرذم؟؟؟

ببخشید

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

عزیزم اگه بعد از گذشت بیشتر از سه ماه از اون اتفاق تست دادی و منفی بوده خیالت راحت باشه هیچی نیست اما من بهت حق میدم چون من آمپول میزنم میره تو مخم که نکنه الوده بوده نکنه مریض شدم... خودتو اذیت نکن

اره منفی شد یعنی حتی مشکوک هم نبود صفر بود هرسه تا ازمایش ولی هنوز وسواس دارم که شاید به خونوادم انت ...

سعی کن وقتی این فکرا میاد خودت رو درگیر به فعالیت کنی شمردن برعکس شمردن دو تا دوتا یه کس بنداز دور دستت هر وقت افکار اومد کس رو بکش که سوزش دستت فکرت رو عوض کنه

بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن

نمیتونم بخدا انقد حالم بده دارم به خودکشی فکر میکنم بعد یکی از دنیا بی خبر میاد همچین حرفی میزنه ادم ...

نه عزیزم اینجور نگو ایشون هم بی منظور گفت به جای این فکرا بشین خوب درس بخون تا موفق بشی. خیلی از چهره های معروف و ادمای بزرگ این بلا سرشون اومده اما از تلاش دست نکشیدن

نه عزیزم اینجور نگو ایشون هم بی منظور گفت به جای این فکرا بشین خوب درس بخون تا موفق بشی. خیلی از چهر ...

الان دارم به این فکر میکنم که چندسال از اون ماجرا گذشته بود که ازمایشم دقیق باشه هی خدااا