سلام من بهم چند سال پیش تجاوز شده بعد میترسم نکنه مریضی گرفته باشم با اینکه ازمایش ایدز و هپاتیت ب و ث دادم ولی منفی شد میترسم شاید گرفتمو خوب شده باشم وبه یکی انتقال داده باشم و دوباره به من انتقال داده بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اگه بعد از گذشت بیشتر از سه ماه از اون اتفاق تست دادی و منفی بوده خیالت راحت باشه هیچی نیست اما من بهت حق میدم چون من آمپول میزنم میره تو مخم که نکنه الوده بوده نکنه مریض شدم... خودتو اذیت نکن
اره منفی شد یعنی حتی مشکوک هم نبود صفر بود هرسه تا ازمایش ولی هنوز وسواس دارم که شاید به خونوادم انت ...
سعی کن وقتی این فکرا میاد خودت رو درگیر به فعالیت کنی شمردن برعکس شمردن دو تا دوتا یه کس بنداز دور دستت هر وقت افکار اومد کس رو بکش که سوزش دستت فکرت رو عوض کنه
بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن
نمیتونم بخدا انقد حالم بده دارم به خودکشی فکر میکنم بعد یکی از دنیا بی خبر میاد همچین حرفی میزنه ادم ...
نه عزیزم اینجور نگو ایشون هم بی منظور گفت به جای این فکرا بشین خوب درس بخون تا موفق بشی. خیلی از چهره های معروف و ادمای بزرگ این بلا سرشون اومده اما از تلاش دست نکشیدن