2777
2789
عنوان

تو محلمون 🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 71 پست
مگه آبرو فقط با فاحشگی میره عزیز؟ آبرو کلا معنیش یه چی دیگست

ن ولی خب الان یکی مثلا یدونه همسایه همیشه ب شما گونده گونده حرف بزنه چیکار میکنید....داداشامم کوچیکن همیشه محله دعوا میکنن اونام میان سراغ ما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیشکی به خانواده حاشیه دار نگاه خوبی ندارهسعی کنید سبک زندگیتونو تغییر بدین

ولی خب الان یکی مثلا یدونه همسایه همیشه ب شما گونده گونده حرف بزنه چیکار میکنید....داداشامم کوچیکن همیشه محله دعوا میکنن اونام میان سراغ ما

احساس میکنم قمه تو دستته داری صحبت میکنی یعنی میگی چون فاحشگی نمیکنین دیگه اشکالی نداره بقیه کارتون ...

ن ولی خب الان یکی مثلا یدونه همسایه همیشه ب شما گونده گونده حرف بزنه چیکار میکنید....داداشامم کوچیکن همیشه محله دعوا میکنن اونام میان سراغ ما

ما جایی بودیم یکی از همسایه ها لات بود بقیه همسایه ها ازش متنفری بودند ولی باهاش کنار میومدند میگفتن ...

آره دیگه دنیا داره به سمتی میره مردم خودشون با کسی درگیر نمیکنن فرهنگشون اجازه نمیده بعد این لات و لوطا فک میکنن مردم ازشون میترسن

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ن ولی خب الان یکی مثلا یدونه همسایه همیشه ب شما گونده گونده حرف بزنه چیکار میکنید....داداشامم کوچیکن ...

داداشات کوچیکند؟؟؟ فکر کردم بزرگند و لات خب پس هنوز امیدی هست تربیت بشن محلتونو عوض کنید و روی رفتارتون کار کنید

ارع همه میگن دعوایی هستن ولی خبدچیکاررکنیم یکی مزاحم میشه چیزی نگیم تا آبرو نره ارع متاسفاته منم خاه ...

خب خوشگلم اونا بذار هر کاری میخوان بکنن تو خانومیتو حفظ کن شخصیتتو حفظ کن هر کسی هر چی گفت بگو اصلا در حد من نیست که بخوام حتی جوابشم بدم

ما جایی بودیم یکی از همسایه ها لات بود بقیه همسایه ها ازش متنفری بودند ولی باهاش کنار میومدند میگفتن ...

۱۵ ۱۴ سال دلرن الان زدن یکیو اونم زده پدر مادرش امدن دم در همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگ ما تهشیم

ولی خب الان یکی مثلا یدونه همسایه همیشه ب شما گونده گونده حرف بزنه چیکار میکنید....داداشامم کوچیکن ه ...

ببخشید عزیزم نمیتونم درکتون کنم

اگه شما با کسی کاری نداشته باشی مردم مرض ندارن که اذیتتون کنن

ببخشید عزیزم نمیتونم درکتون کنماگه شما با کسی کاری نداشته باشی مردم مرض ندارن که اذیتتون کنن

۱۵ ۱۴ سال الان زدن یکیو اونم زده پدر مادرش امدن دم در همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگ ما تهشیم

خب خوشگلم اونا بذار هر کاری میخوان بکنن تو خانومیتو حفظ کن شخصیتتو حفظ کن هر کسی هر چی گفت بگو اصلا ...

عزیزم مرسی ک شما درک میکنی الان منم آبرو ندارم میگن خاهر اونا هستن من چجوریرمیتونم تغییر بدم این حرف ک دعوایی هستن چیکاررکنم ۱۵ ۱۴ سالن الان زدن یکیو اونم زده پدر مادرش امدن دم در همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگ ما تهشیم مثلا چیربگم