2777
2789
عنوان

تو محلمون 🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 71 پست
۱۵ ۱۴ سال دلرن الان زدن یکیو اونم زده پدر مادرش امدن دم در همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگ ما تهشیم

ببین اسمشون به بد در رفته دیگه حتی کتک هم بخورند مقصرند جلو همه چون بد رفتار کردند محلتونو عوض کنید همچنین رفتار و منشتونو

داداشات کوچیکند؟؟؟ فکر کردم بزرگند و لات خب پس هنوز امیدی هست تربیت بشن محلتونو عوض کنید و روی رفتار ...

۱۵ ۱۴ سالن الان زدن یکیو اونم زده پدر مادرش امدن دم در همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگ ما تهشیم مثلا همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگ اینا خیلی بد میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن سالته گونده جان

🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ببین اسمشون به بد در رفته دیگه حتی کتک هم بخورند مقصرند جلو همه چون بد رفتار کردند محلتونو عوض کنید ...

اونا بچن خب هرجقدرم میگیم گوش نمیدن الان منم آبرو ندارم چون دعوا ک میشه متم میرم نزارم الان من چجوریدچیکلر کنم ک با متانت باشم

هم بحث ابرو هست هم بحث جون خودشون

اگه خدای نکرده بزنن یکی رو بکشن

متوجهی بعدش چی میشه؟

اگه کسی شکایت کرد و کلی دیه و زندان بریدن چی؟

سو سابقه داشته باشن

نه میتونن شغل درست و حسابی داشته باشن نه وامی چیزی بگیرن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
عزیزم مرسی ک شما درک میکنی الان منم آبرو ندارم میگن خاهر اونا هستن من چجوریرمیتونم تغییر بدم این حرف ...

نه هیچ وقت تهش نیستی. ببین من مامانم جدا شده بود بعد صیغه میشد همه میگفتن دختر اینارو نگیرید اینا خرابن ولی من ازدواج کردم اما اونایی که پشت سرم حرف میزدن یکیشون بچش سرطان گرفت یکیشون نازا شده یکیشونم دخترش ازدواج چهارمشه. منظورم اینه که اصلا به این چیزا فکر نکن اگه خدا بخوات برات جوری میچینه که همه انگشت به دهن بمونن.

هم بحث ابرو هست هم بحث جون خودشوناگه خدای نکرده بزنن یکی رو بکشنمتوجهی بعدش چی میشه؟اگه کسی شکایت کر ...

۱۵ ۱۴ سالن الان زدن یکیو اونم زده پدر مادرش امدن دم در همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگ ما تهشیم مثلا همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگ اینا خیلی بد میکنن منم میگم الان مردم میگن خاهرشونم دعوایی چیکار کنم تو دعوا قائم شم

۱۵ ۱۴ سالن الان زدن یکیو اونم زده پدر مادرش امدن دم در همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگ ما تهشیم مثلا ...

دیگه خود دانید

کاش بتونید از اون محل برید

ببین وقتایی هست دور هم جمع شدین

الکی مثلا بگو

شنیدم یه پسر خیلی جوون تو درگیری ادم کشته

اونا هم شکایت کردن و اعدام شده!

یا دیه بریدن و تمام زندگیشون دادن و....

بترسونشون

اصلا هم مستقیم نگو که دعوا نکنن

عیر مستقیم به کار کردن و درس خوندن تشویقشون کن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
نه هیچ وقت تهش نیستی. ببین من مامانم جدا شده بود بعد صیغه میشد همه میگفتن دختر اینارو نگیرید اینا خر ...

قربونت برم😭😭😭😭💔ایشالله به حق امام زمان به خق خانم فاطمه زهرا هرکسی ک شماتت میکنه خدا سره خودشون بیاره منم خاهرم نمیتونم که بشینم قائم شم دعوا ک میشه منم میرم جلو دلم طاقت نداره ک خودشم از خودم تعریف نمیکنم خوبم از همه لحاظ خب فقط خب چیکار کنم اسممون به دعوایی بودن در امده خب پسزه به داداشم سیلی زده داداشممم زده چیکار کنه خب واقعا خدا بخاد میشه خوشبختی برامون؟؟؟؟

دیگه خود دانیدکاش بتونید از اون محل بریدببین وقتایی هست دور هم جمع شدینالکی مثلا بگو شنیدم یه پسر خی ...

حیف خیلی توب بودن دوستای لات داشتن اینجوری شدن منم خاهرم نمیتونم که بشینم قائم شم دعوا ک میشه منم میرم جلو دلم طاقت نداره ک خودشم از خودم تعریف نمیکنم خوبم از همه لحاظ خب فقط خب چیکار کنم اسممون به دعوایی بودن در امده خب پسزه به داداشم سیلی زده داداشممم زده چیکار کنه خب

کلا دعوا و این چیزا زشته درسته مردم ایران موضوع دوستی رو زشت تر از دعوا میدونن ولی خب بنظرم دعوا بدت ...

حیف خیلی توب بودن دوستای لات داشتن اینجوری شدن منم خاهرم نمیتونم که بشینم قائم شم دعوا ک میشه منم میرم جلو دلم طاقت نداره ک خودشم از خودم تعریف نمیکنم خوبم از همه لحاظ خب فقط خب چیکار کنم اسممون به دعوایی بودن در امده خب پسزه به داداشم سیلی زده داداشممم زده چیکار کنه خب

قربونت برم😭😭😭😭💔ایشالله به حق امام زمان به خق خانم فاطمه زهرا هرکسی ک شماتت میکنه خدا سره خودشون ...

بله که میشه چرا نشه. تو خودت چون خواهری خیلی تاثیر گذاری با محبت و زبون نرم کم کم چندین ماه باهاشون ریز ریز با صدای مهربون حرف بزن روشون تاثیر بذار که کم کم اوکی بشن. پسرها خیلی خواهرشون رو دوست دارن. سرشون رو یه جایی گرم کن مثلا باشگاه یا یه کسب و کار خوب یا هر کاری که فکر میکنی میشه کم کم انجام داد.

حیف خیلی توب بودن دوستای لات داشتن اینجوری شدن منم خاهرم نمیتونم که بشینم قائم شم دعوا ک میشه منم می ...

بخدا حیف من الان کلی هزینه کردم که خدا بهم بچه بده

بعد فک کن سر یه چیز الکی خدای نکرده یا کشته بشه یا آدم بکشه

تو اصلا جلو نرو

اگه اسیبی بهت زدن چی؟

با پدرومادرت حرف بزن،کاش برید محله خوب خونه اجاره کنید

اون روش های غیر مستقیم رو هم حتما انجام بده

خیلی تلاش کن و ناامید نشو

عزیزدلم ابرو که فقط با فحاشگی نیست بنظرم اره ابروتون میره زشته

فقط زندان نیفتن

۱۴ ۱۵ سالن حیف خیلی توب بودن دوستای لات داشتن اینجوری شدن منم خاهرم نمیتونم که بشینم قائم شم دعوا ک میشه منم میرم جلو دلم طاقت نداره ک خودشم از خودم تعریف نمیکنم خوبم از همه لحاظ خب فقط خب چیکار کنم اسممون به دعوایی بودن در امده خب پسزه به داداشم سیلی زده داداشممم زده چیکار کنه خب فقط الان همه میگن دعوایی هستن ابرو نداریم یعتی؟؟؟همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگه اینا خیلی بد