2777
2789
عنوان

تو محلمون 🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 71 پست
بخدا حیف من الان کلی هزینه کردم که خدا بهم بچه بدهبعد فک کن سر یه چیز الکی خدای نکرده یا کشته بشه یا ...

الان همه تو محله دعوا میکنن خب ولی اینا شدید خی چیکار کنیم نکنیم بزنن مارو همسایه هام میگن دعوایی هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان همه تو محله دعوا میکنن خب ولی اینا شدید خی چیکار کنیم نکنیم بزنن مارو همسایه هام میگن دعوایی هس ...

خوب پس فک کردی چرا گفتم از اون محل برید؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
ایشالله عزیزم دعا کن

قربونت برم چشم. اتفاقا امشب دادم میرم حرم حضرت معصومه دعا میکنم زندگیت از این رو به اون رو بشه و خوشبخت و شاد باشی و بهترین ها در انتظار خودتو داداشای گلت باشه که همه فقط حسرتتون رو بخورن

۱۴ ۱۵ سالن حیف خیلی توب بودن دوستای لات داشتن اینجوری شدن منم خاهرم نمیتونم که بشینم قائم شم دعوا ک ...

حرف مردم یکطرف

قانون یکطرف

کسی خلاف کنه چون اینا شمن دارن نندارن گردن داداش شما

اگرخدانکرده تودعواخون ازدماغ کسی بیادزندان داره

خداکنه زودترمحلتون راعوض کنید

خداروزی رسان بی حساب تک تک مردم ایران است.لطفن برای شفای فردموردنظرم دعابفرمایید.

قربونت برم چشم. اتفاقا امشب دادم میرم حرم حضرت معصومه دعا میکنم زندگیت از این رو به اون رو بشه و خوش ...

دورت بگردم ايشالله خدا قبول کنه حتما یادت نبر مارو اسم من فاطمه هس اسم داداشام محمد و مهدی هس میگم عزیزم الان همه از من بدشون میاد ،؟

دورت بگردم ايشالله خدا قبول کنه حتما یادت نبر مارو اسم من فاطمه هس اسم داداشام محمد و مهدی هس میگم ع ...

نه خوشگلم برای چی از تو بدشون بیاد؟ مگه همه آدم ها کاملن؟ توی خونه هر کدومشون بری کلی نشکلات ریز و درشت هست و خودشون کلی کارها کردن که فقط باید خدا قضاوت کنه. الانم نسل جدید دیگه کاری به حرف مردم ندارن خداروشکر روشنفکر شدن و میدونن که آدم واسه خودش زندگی میکنه و حرف مردم باد هواست و ادم فقط باید جلوی خودش شرمنده نباشه و قاضی فقط خداست و یه دفعه میتونه آدم رو ببره بالا بالاها

نه خوشگلم برای چی از تو بدشون بیاد؟ مگه همه آدم ها کاملن؟ توی خونه هر کدومشون بری کلی نشکلات ریز و د ...

دقیقا درست خدا امیدوارم هرکسی که بگه اینا الن بلن مسخره کنه ایشالله اون اتفاق هایی ک سره اون همسایه های شما امد سره اینا بیاد ....دعام کن عزیزم

اسی: من جنگی بیمه من یلی بیمه من گنگی بیمههه🔪

😂😂😂😂😂

۱۵ ۱۴ سالن الان زدن یکیو اونم زده پدر مادرش امدن دم در همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگ ما تهشیم مثلا همه دعوا میکنن تو محله ولی دیگ اینا خیلی بد میکنن منم میگم الان مردم میگن خاهرشونم دعوایی چیکار کنم تو دعوا قائم شم