2777
2789
بسم اللهشورت ارایشگرو نکشیدی رو سرش؟ ۷ تومن چخبرهه

هرچی گفتم قبول نکرد دیگه .. چی بگم اخه بدبختی اینم بود پولشو بهش دادم لعنتی اگنمیدادم انقدر نمیسوختم😒

بهش گفتم ۷ تومن پولم بدم اون وقت باز کلی برم هزینه درمان داشته باشم

نتیجه نگرفتم حالا برم کوتاه کنم کاملا پول دادم سگخورد 🤷♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خشکی ساقه چی؟ انگار خشک شده و هی موخوره در میاد

شما جای کراتین پروتئین ترابی و آبرسانی باید انجام بدی

چون منم همین چند روز پیش رفته بود دقیقا همین خشکی مو را داشتم آرایشگر همین را گفت

نه والا هنوز درگیرشم ☹️

اوووو چقدر طولانی. ولی بعید میدونم از کراتین گرفته باشی چون اون حرارت از بین میبرد. مگه اینکه بعد اتمام کار شونه آلوده کشیده باشه به سرت. یا شالتو جایی گذاشتی که آلوده شده و سرت کردی.

ببین سرم شپش پریم میگیری قشنگ کف سرتو پر میکنی و ماساژ میدی روی ساقه موهات. پر و پیمون. بعد یه کلاه داره داخلش میکشی سرت کیپ تا کیپ تا یه ساعت. بعد ملافه سفید پهن میکنی و با همون شانه داخلش از ریشه به سمت سر موهات دسته های کم کم میگیری و شانه میکشی. میبینی همینجوری شپش و رشکی که میاد لای شانه. بعد نمیری حمام تا روز بعد.

روز بعد میری حمام یکبار شامپو شپش میزنی و با همین شانه میکشی. بعد بگو یکی سرتو نگاه کنه تک و توک رشک داره جدا کنه و تمام. نتیجه دیدی که صد در صد میبینی دعام کن

اوووو چقدر طولانی. ولی بعید میدونم از کراتین گرفته باشی چون اون حرارت از بین میبرد. مگه اینکه بعد ات ...

ملافه بالشت و تشک و پتو و حوله و شال و... اینا هم با آب داغ بشور و خونه رو به جارو برقی تمیز همه جاشو بکش