2777
2789
عنوان

کسی تو اقوامش سرطان کبد داشته؟؟

72375 بازدید | 76 پست

مادر شوهرم چند ماه پیش معده اش خونریزی کرد واریس معده داشت بعد آزمایشاتو سی تی اسکن و نمونه برداری از کبد دکتر گفته سرطان داره البته آزمایش خوب بود ولی نمونه برداری میگه سرطانه بخش زیادی از کبدشم نارسا شده 

کسی رو میشناختید که این بیماری رو داشته باشه؟خوب شدن الان؟

مراحل درمانش چجوریه یعنی عمل میکنن یا شیمی درمانی ؟

جنگ بعدي ايران بر سر آب هست اگر آينده فرزند و كشورمون 

والا من دوتا از اشناهام داشتن....نمیدونم ناراحت نیشی یا نه اما حقیقت اینه که سرطان کبد درمان نداره...هردو فوت شدن...حتی یکیشون پیوند کبد کرد اما فایده نداشت

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من دوتا از اشناهام داشتن....نمیدونم ناراحت نیشی یا نه اما حقیقت اینه که سرطان کبد درمان نداره.. ...

امروز دکتر گفته از درمانگاه خون نوبت بگیرید منظورش آزمایش خونه؟یا چیه؟

امروز دکتر گفته از درمانگاه خون نوبت بگیرید منظورش آزمایش خونه؟یا چیه؟

نه فکر کنم بهش خون بزنن...احتمالا خونرسانی نمیشه....با این اوصاف باید بگم که.....خیلی حالشون بده

خب احتمالا اول شیمی درمانی کنن....خبر دارین که متاستاز داده یا نه؟:به جای ذیگه زده یا نه؟؟

نمیدونم فکر نکنم ولی به معدش زده بود واریس معده داشت هی خونریزی میکرد معدش از طریق اون فهمیدیم کبد مشکل داره اونم دکتر گفته وضع کبدش خیییلی خرابه بخش زیادش خراب شده کار نمیکنه طوری که گفته روزی فقط نصف لیوان آب بخور اونم واسه این که گلوت تر بشه😭البته الان حالش خوبه 

من حقیقت و میگم چون نمیخوام با دزوغ امید بدم بهتون....میدونم ناراحت میشی ولی ...اگه کبد از کار بیوفته صد درد صد کلیه هام از بین میره و رنگش مقل زردچوبه میشه ...چون عمل خونسازی انحام نمیشه