2777
2789
عنوان

خاطره یادداشت من برای آقاییم😅

933 بازدید | 34 پست

یه شبم که داشتم برای شوهرم دیگ غذاشو🍜 برای سرکارش آماده میکردم شیطونیم گرفت گفتم یه یادداشتی📄 هم براش بنویسم  رو کاغذ نوشتم 

عزیز دلم خداقوت خسته نباشی...نوش جونت گوشت بشه به تنت... خیلی دوست دارم عاشقتم.😍. یه لبم با لب رژی خودم حک کردم.💋.بعدم چسبوندمش به سر قابلمش🙈

حالا فرداش ک رفته بوده سرکار دوستش که میخواسته غذای خودشو‌گرم کنه غذای شوهر منم برده گرم کنه سر قابلمه رو که باز کرده یادداشته رو دیده 🙊 ( حالا خوبه چیزای دیگه ننوشته بودم💑💏) 

😂ناهار رو که داده به شوهرم هی لحنشو عوض میکرده میگفته خسته نباشییییییی ...بخور بخور نوششششش جونت... گوششششششت بشه به تنت خداااااا قوت

کلی هم بهش خندیده😂

شوهرم بنده خدا معذب شده بوده شب که اومد خونه  گفت دیگه ازین یادداشتا نزار آبروم پیش دوستام رفت 😁😁😂😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😍

چه خوب

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢