2777
2789
عنوان

هدیه سر عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 97 پست
عجب!!!!
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم برادرشوهرام هیچی ندادن‌ جاریم خواسته بود یه کادو بهم‌بده چهارده هزار تومن داده بود یه جاحلقه ای پیوتر خریده بود الکی میگفت نقرس منم میدونستم له روش نیاوردم اونو هم امروز قاطی اشغالا انداختم رفت
ایمان بیاوریم به اغاز فصل سرد
اره حتی تو عروسبمم که تو تالار بود جدا گانه با ده نفر مادر و خواهر و خواهر زاده هاش بیست هزار تومن داد تو عروسبمم پشتشو‌کرده بود نشسته بود ۵۰سالشه من نصف سنشم
راستش من و شوهرم همدیگرو دوست داریم اونها رابطه شون با شوهراشون خوب نیست نمی تونن منو ببینن شوهرم از دیروز گفت نه خونه شون میرم نه بیان ادمی که به زن داداشش تهمت بزنه گ موقع عصبانیت هر چیزی بیاره دهنش تا قیام قیامت نمیخوام اصلا ببینمش
چن سال ازدواج کردی؟؟؟
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
سه سال خواهرشوهرم بهم میگفت میام وسایلاتو می اندازم بیرون تو برادرمو از من گرفتی اونو من بزرگ‌کردم دادم به تو گفت تو فلانی فلانی هیچی نگفتم حتی برادرشوهرمم امروز باهاس می حرفیدم گفت من از طرف اون عذر میخوام ببخشید اون روانیه شرمندتم مادرشوهرمم گفت غلط کرده فحش داده ابروش رفته این وسط اب شد زنیکه ۵۲سالشه خجالت نمیکشه به من که جای دخترشم حسادت میکنه
من موقع عقد شوهرم سرباز بود فقط تونست حلقه بگیره واسم، باباش یه سکه پارسیان چهل تومنی داد، داداشش یه موبایل دویست تومنی، مامانم اینام واس شوهرم حلقه و ساعت گرفتن واس منم به نیم ست و یه ساعت. اخخخخییییی من خیلی کادوهام کم بوده دلم واس خودم سوخت
نگران آینده نباش، چون خدا زودتر از تو آنجاست........
هر کاری برا برادرش کرپه بود گفت و منت گذاشت ما طبقه بالای خونه مادرشوهرم هستیم میگفت خونه ما رو گرفتی حالا ما اجاره خم میدیم ها خلاصه خودش سالی ۱۲ماه ۱۱ماهشو قهره با شوهرش این جور ادم عقده اییه نمی تونه ببینه برادر کوچیکش با زنش خوبه حسادت فقط پوست و خونشو خورده
بچه هت بگید اگه این خواهرشوهر جادوگرو شما داشتید چکار میکردیپ که صد بار جلو پدرش به من بیگناه ق ه ب ه گفت ببخشید معذرت میخوام از این کلمه خواستم عمق فاجعه رو بدونید
گفتم‌حلالش نمیکنم بچه دار بشم اونو نمیشنایه خونمم نیاد شوهرمم گفته نمیخوام‌ببینمش اصلا خاک بر سرش کنن عقده ها و کمبودها شو‌از من باز میکنه من ۲۶سالمه اون۵۲سال خجالت نمیکشه هم‌سنم باشه میگم‌بچس زن ۵۲ساله رو‌کجای دلم بزارم