2777
2789
عنوان

هدیه سر عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم شوهرم بخاطر کم شدن روی باباش اینا که وضع مالیشون خ خوبه اما کوتاهی کردن اینکارو کرد...البته ما تو محضر عقد کردیم ...عقد کنان نگرفتیم
یکم لاغربشیم بدنیستhttp://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1392848
من خودم ازدواج نکردم ولی بابا مامانم به خواهرم یه جفت النگو و ی انگشتر دادن..خودمم ی جفت گوشواره...البته بابام پولشو داد..برادرمم بهش پول داد..اونم بابام داد..اخه کم سن برادرم
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
من خواهرشوهرم دیروز اومد منو به غحش بست رفت چند تا لباس و کیف کهنه که لازم مداشت داده بود بهم امروز جمع کردم تو یه کیسه پرت دادم تو سطل اشغال خیابون گداصفت
ایمان بیاوریم به اغاز فصل سرد
مامانم سر عقد بهم یه گردنبند داد بقیه سر عروسی بهم کادو دادن ولی کلا همه کم دادن خواهر شوهرم یه جفت گوشواره مادر شوهرم یه مدال انگور
یا عباس بن علی! یا کاشف الکرب عن وجه الحسین..... اکشف کربی بحق اخیک الحسین ای کسی که غم و اندوه را از چهره حسین(ع) زدودی....... غم و اندوه من را نیز برطرف فرما
مامانم سر عقد گردنی پلاک سر عروسیم تک پوش مادرشوهرم تو عقد به نیم‌ سکه خوتهر شوهرام پول اونم صد تومم پنجاه تومن جاریم‌دو هزار تومن خاک‌تو سر هر چی گداصفته
یگانه فازش چی بود؟!!!
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
النگو خیلی پهن تک پوشه
با شوهرش دعوا کرده بود روانی می اومد میدید شوهر من بهم عشق میورزه نتونست جلو خودشو بگیره ک و نش سوخت خیلی وقت بود میسوخ دیروز دیگه زد سیم اخر تا بگی بهم ق ه ب ه گفت شوهر منم گغت دیگه نمبخوام‌ببینمش منم به تونیک و کیف دست دوم بهم داده بود انداختم تو کیسه اشغالی انداختم رفت
یگانه جاریت دو هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمینی؟؟؟؟ من تازه جاری دار شدم براش سنگ تموم گذاشتم تو مجلسش و بعدش از همه بیشتر براش هدیه خریدم این کارا چیه اخه؟ خجالت نکشیده؟