2777
2789
عنوان

هدیه سر عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 97 پست
بچه ها من ادیمم که حتی کیف کهنه بهم بدن با این که خودمم صد تا کیف شیک دارم اونو هم‌برمیدارم تا ببینه و کیف کنه اما امروز پرتش دادم قاطب اشغالا منو چی فرض‌کرده تا می تونید خودتونو دست بالا بگیذید هر چقدر خاکی باشید بی ارزش میشید پیش این قوم الضالمین‌
ایمان بیاوریم به اغاز فصل سرد
بابا مگه پدر شوهر من نیست ۶۰ سالشه با من که ۲۵ سالمه عین به بچه دهن به دهن میزاره بازم من هی گذشت میکنم هیچی نمیگم، ولی اون هی ادامه میده تا اینکه پریشب هرچی از ذهنم در اون بهش گفتم جلو در واحدشون وایسادم انقد داد و بیداد کردم همه همسایه هاشون اومدن ابروش رفت
نگران آینده نباش، چون خدا زودتر از تو آنجاست........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرم یه بحث کوچولو کردیم‌تموم شده رفته حالا این زنیکه اومده میگه چرا صداتون می اومد یه هفته قبل دیگه نتونستم سکوت کنم خودش میاد فهر وسط حیاط داد میزنه به شوخرش غحش میده
ایمان بیاوریم به اغاز فصل سرد
جلو خانواده شوهر که پررو و پر مدعا هستن به هیچ عنوان نباید کوتاه اومد وگرنه زبونشون دراز میشه پریشب انقد دلم خنک شد تا جایی که جا داشت داد زدم نیم ساعت داشتم داد میزدم
نگران آینده نباش، چون خدا زودتر از تو آنجاست........