2777
2789
عنوان

روکش دندان

54 بازدید | 36 پست

سلام دوستان

4 تا از دندان های فک بالا رو که کنار هم هستن رو عصب کشی کردم. این وسط موندم بین روکش و ترمیم. ولی تردید دارم روی روکش میگن التهاب لثه میاره و اکسیژن نمیرسه به دندون زیرش سریع پوسیدگی میاره و عوارض های دیگه. نمیدونم بین ترمیم و روکش کدوم رو انجام بدم؟خیلی فکرم درگیره؟ کسی تجربه روکش یا ترمیم داره؟

ترمیم نمیدونم چجوریه چیه

دندونای من روکشه راضی نیستم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روکش بهتره اونیو که روکش کردم سالمه اونیو که روکش نکردم مجبور شدم بکشم چون شکست

خب قطعا روکش خوبه 100 درصد ولی میگن زیر روکش دندان ها تخریب میشن و بوی بدی ایجاد میشه

خب قطعا روکش خوبه 100 درصد ولی میگن زیر روکش دندان ها تخریب میشن و بوی بدی ایجاد میشه

۸ساله روکش کردم خوبه گاهی ملتهب میشه خوب میشه

ولی اونو روکش نکردم کشیدمش الان باید ایمپلنت بشه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
۸ساله روکش کردم خوبه گاهی ملتهب میشه خوب میشه ولی اونو روکش نکردم کشیدمش الان باید ایمپلنت بشه

اها کدوم یکی هستش. نکش حیفه با پست کور فلز میتونی دوباره ترمیم کنی

ترمیم با مواد مخصوص کدام دندانت روکشه کدوم یکی هستش چ جنسی گذاشتی میدونی

کل فک بالام روکشه ۱۲ دندان

از اون قدیمی هاس که پشتش فلزه

چون من خیلیییی سال پیش انجام دادم اونموقع اطلاعات در مورد دندون نداشتم و سپردم ب خوده دکتر ک اونم رید.هم رنگش به زردی میزنه هم قالب بزرگ گرفته هر دندونم اندازه دندون اسبِ😐 ... البته بخاطر هزینش جای خیلی بدی رفته بودم

الان یه دکتری پیدا کردم خیلی خفنه میگه روکش زیر کونیا سرامیکی برات میزنم لب شیشه ای عین لمینت ک اونم ۱۵۰ میلیونه .بعداز عمل دماغم میرم درستش میکنم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
اونی ک روکشه بو نمیده یا التهاب لثه نداری چند ساله روکشه

عزیزم روکش ماهیتش اینکه بو بده مدام باید رسیدگی کنی

من مسواک و دهانشویه مثل گوشی تو دستمه همیشه هر صبح هر شب