2777
2789
عنوان

روکش دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 36 پست
کل فک بالام روکشه ۱۲ دندان از اون قدیمی هاس که پشتش فلزه چون من خیلیییی سال پیش انجام دادم اونموقع ا ...

عزیزم دلیل اینکه همشو روکش کردی چیه سواله واسم... بعد ای کاش فلزی نمیذاشتی خیلی بده چون پوسیده میشه بو میگیره یا تغییر رنگ ایجاد میشه... الآن همه روکش ها سرامیکی زیرکونیا پیشرفته تر و قشنگ مثل دندون های خودته.... برای عمل دماغ هم مراقب باش پیش هر کی نری کاراشو ببین اول

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها عزيزم نخ دندون خیلی مهمه... منم 4تا بالایی ک طرح لبخند هستن رو عصب کشی کردم دکترم تراش داد حالا ...

لمینت یا کامپوزیت نمیشه؟

ولی روکشمو دوست ندارم خیلی فاصله داره و بزرگه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
عزیزم دلیل اینکه همشو روکش کردی چیه سواله واسم... بعد ای کاش فلزی نمیذاشتی خیلی بده چون پوسیده میشه ...

والا دلیلشو بگم خندت میگیره من یکی از دندونای جلوم خراب شده بود وسطش باز شده بود رفتم دکتر هیچ اطلاعاتی نداشتم در مورد دندون حتی نمیدونستم بیام تو گوگل حداقل سرچ کنم😕

خلاصه رفتم گفتم اینو چطور میشه درستش کرد گف روکش میکنم

گفتم راحلش همینه گف اره دیگه گفتم باشه بعد برگشت گف میخوای کل دندوناتو روکش کنم یه دست بشه یه رنگ بشه کلا خوب میشه

هزینه رو هم باهات کنار میام نگران نباش

منم گول خوردم ب شوهرم اصرارررررررررر ک باید من همشو روکش کنم

با زور و قهر قبول کرد دکتر نامرد اومد کل فک بالا رو تراش داد و روکش زد🥲🥲🥲🥲

هیچوقت حلالش نمیکنم خدا ازش نگذره گاهی ادما چوب سادگیشونو میخورن 🥲🥲🥲

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
لمینت یا کامپوزیت نمیشه؟ولی روکشمو دوست ندارم خیلی فاصله داره و بزرگه

دکتر عوضی برای پول یاد گرفتن بعد از عصب کشی پیشنهاد روکش میدن میگن روکش باید بکنی برای پول. چون بخور بخوره... خیلی ها بهم گفتن نباید میذاشتی تراش بده با مواد پر کردنی قابل ترمیم بود

لمینت و کامپوزیت میشه میترسم چون تراش خورده دوام نیاره

عزیزم دلیل اینکه همشو روکش کردی چیه سواله واسم... بعد ای کاش فلزی نمیذاشتی خیلی بده چون پوسیده میشه ...

قراره عوضش کنم..واقعا روکشی هست ک دندون رو ظریف دربیاره لب شیشه ای دراره عین لمینت یا کامپوزیت دیده شه کسی نفهمه روکش شده؟

عملم اره یه دکتر خوبه و مطرحه ۲۰۰ میلیونه عمل هاش🥲انشالله اینسری خوب میشه

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
دکتر عوضی برای پول یاد گرفتن بعد از عصب کشی پیشنهاد روکش میدن میگن روکش باید بکنی برای پول. چون بخور ...

مثل من شدی توام

لعنت ب این دکترای بیشرف ک هیچ بویی از انسانیت نبردن🥲

والا دلیلشو بگم خندت میگیره من یکی از دندونای جلوم خراب شده بود وسطش باز شده بود رفتم دکتر هیچ اطلاع ...

وای وای عزیزم تو کل دندونت رو نابود کردی که. اون یکی رو فقط میتونسی با ی ترمیم ساده حل کنی... الآن اگر روکش ها از بین برن باید کل دندون های بالا رو بکشی و ایمپلنت کنی.... چ دکتری بوده اون میخواسته پول ازت بگیره... چقد گرفته واسه هر واحدی ازت... چ سالی بود... میتونسی نظام پزشکی ازش شکایت کنی... خیلی ناراحتم واسه دندونات تراش مساویست با پایان دندونت

قراره عوضش کنم..واقعا روکشی هست ک دندون رو ظریف دربیاره لب شیشه ای دراره عین لمینت یا کامپوزیت دیده ...

آره الان زیرکونیا روکش ها لب شیشه ای بگی مثل دندونت در میارن قشنگ فرمش هم آناتومی خوبی میشه

وای وای عزیزم تو کل دندونت رو نابود کردی که. اون یکی رو فقط میتونسی با ی ترمیم ساده حل کنی... الآن ا ...

سال ۹۵ ۹۶ بود اونموقع ۵ میلیون شد هزینم ک قسطی پرداخت کردیم

۵ میلیون اونزمان خیلییییییییییییی زیاد بود

خلاصه ک هم سرمون کلاه گذاشت گف کنار میام هزینه رو ولی دوبرابر حساب کرده بود چون قسطی کرده بود

هم کل دندونامو نابود کرد🥲

هر وقت یادم میوفته لعنتش میکنم 🥲گناه من چی بود اخه

ایمپلنت درد داره؟

من از ایمپلنت میترسم جراحی داره خب🥲