2777
2789

آخه از طرف کی؟ نشونههاش توی رل با همسر خیلی فرق داره ! و البته تو آدمای مختلف !

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رابطمون خیلی عمیق و جدیه

وقتی اینجوری میگی دیگه اصلا نباید به طرف مقابل شک کنی چه برسه به اینکه دنبال نشونههاش باشی

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

وقتی اینجوری میگی دیگه اصلا نباید به طرف مقابل شک کنی چه برسه به اینکه دنبال نشونههاش باشی

من ب شوهرم شکدارم،خسته شدم

شوهرک محبت خیلی زیاد میکنه، پول خرجمیکنه

یبار پیامکی داشت فهمیدم، کلی قسم و عذر خواهی، همش دنبال جبران،. یبارم ب اکسش فکر میکرد،نمیدونست من خبر دارم از اکسش، تو خونه اسمش رو میگفت، آخرش یبار گفتم بهش چرا؟فکرت مونده پیشش؟ کلی ب غلط کردم افتاد

احساس میکنم چیز مخفی داره بازم

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

نظرتون در مورد پسری که نمیزاره رابطه تموم شه چیه؟

چند باری خواستم کات کنم حتی گفتم نمیخوامت ولی نمیزاره میگه دوست دارم

نمیدونم حرفاشو باور کنم یا نه؟

(چون اقا بودین پرسیدم)

من بار اول خواب دیدم بخدا، اما شوهرم خیلی قسم خورد رابطه جنسی نداشته، منم درسته بخشیدم ولی خود خوری میکنم. گاها هم سرش میزنم. بار دوم ک ب اکسش فکر میکرد هم

باور میکنی اسمش ستارس

یکی اومد ب خوابم گفت هر چی هست مربوط ب کشو جا کفشی خونس. نگو واکس ستاره اونجاس، منطورش اون بود. من بعدا فهمیدم، شوهرم همیشه از اون واکس استفاده میکنه، دایره هست ها،

من ب شوهرم شکدارم،خسته شدمشوهرک محبت خیلی زیاد میکنه، پول خرجمیکنهیبار پیامکی داشت فهمیدم، کلی قسم و ...

اینجوری که شما گفتین میشه گفت بعله وجود داره !

البته هر کسی گذشتهای داره اما نباید اونو داخل زندگی فعلی بیاره. اگه ذهنش خیلی درگیره اون شخصه خب چرا با شما ازدواج کرد؟

به نظر من شما باید باهاش حرف بزنید البته نه به این صورت که به قول شما به غلط کردن بیفته و عذرخواهی و این چیزا !

به جای مچگیری و مقصر دونستن ایشون باید اصلا به فکر دنبال مقصر گشتن نباشید. صرفا سعی کنید ریشه مشکل رو پیدا کنید و ببینید دردش چیه؟

البته باید کاملا بدونید چیکار کنید و چی بگید ، حالا من چندتا جمله نوشتم که حرف کلیمو متوجه شید.

من بار اول خواب دیدم بخدا، اما شوهرم خیلی قسم خورد رابطه جنسی نداشته، منم درسته بخشیدم ولی خود خوری ...

خدای من !☺️ باور نکردنیه !☺️

اینجوری که شما گفتین میشه گفت بعله وجود داره !البته هر کسی گذشتهای داره اما نباید اونو داخل زندگی فع ...

من اصلا نمیدونم چیکار کنم. بهش میگم میگ تهمت میزنی

گوشیشو میگردم هیچی نیس ولی ناراحت میشه، میگچرا دست زدی، میگم شاید گوشی دیگ داره

نظرتون در مورد پسری که نمیزاره رابطه تموم شه چیه؟چند باری خواستم کات کنم حتی گفتم نمیخوامت ولی نمیزا ...

چند ماهه با هم هستین؟