2777
2789
عنوان

نمیدونم چرااا

58 بازدید | 10 پست

بچه ها من کلا چند ساله دستام مثل پیر مردا فقط میلرزن

استرس بکیرم لرزشش بیشتر میشه ولی موقع های عادی متوسطه ولی واس من متوسطه هاا یکی دیگ تو حالت عادی دستمو ببینه میگه چرا اینقدر زیاد دستت میلرزن

وقتایی هم شده اگ استرس داشته باشم کل تنم میلرزه حتی سرم

واقعا نمیشه کنترل کرد

اینم بگم من خیلی ادمه درونگرایی هستم همه چی میریزم تو خودم زیاد هم حرص میخورم زود هم عصبی میشم

ولی دستم واقعا نگرانم کرده چرا میلرزن حتی تو حالت عادی

عصبانی هم بشم کلا از بس ک میلرزن نمیتونم حتی ی چیزی رو زمین بردارم

چند ساله اینجوریم یبار هم نرفتم دکتر

چون میترسم برم دکتر بگیرن قرص اعصاب بهم بدن جدی جدی اعصاب بشم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برو پیشه تراپیست حیلی کمک میکنه ...اگه نیاز به صحبت داری من هستم

اخه چیزی هم تو دلم نباشع من کلا تو حالت عادی اینجوریعم دستام مثل پیر مردا و پیر زنا میلرزع

بعضی وقتا هم خودم نمیفهمم چشمم ک ب دستم بخوره میبینم میلرزن

اخه چیزی هم تو دلم نباشع من کلا تو حالت عادی اینجوریعم دستام مثل پیر مردا و پیر زنا میلرزعبعضی وقتا ...

گیاه بابونه یکی از بهترین گیاههایی است که برای لرزش دست در طب سنتی توصیه شده است. مصرف روزانه این دمنوش برای رعشه دست بسیار مفید بوده و میتواند به سیستمهای عصبی آرامش بخشد.شاید بتوان گفت از جمله از مؤثرترین راهها برای رفع لرزش دست با راهکارهای خانگی، انجام تمرینات فیزیوتراپی دست است. با انجام روزانه و مکرر این تمرینها میتوانید لرزش دستانتان را تا حدود زیادی کاهش دهید.به جرئت میتوان گفت یکی از بهترین روشها، استفاده از توپ استرس است. شما برای انجام این کار بایستی توپ استرس را در کف دست خود قرار داده و تا جایی که ممکن است آن را فشار بدهید. لازم است این کار را هر بار ۵ ثانیه انجام داده و سپس به مدت ۱۰ ثانیه استراحت کنید. با انجام مکرر این تمرین در طول روز، لرزش دست شما به طور چشم گیری کاهش می باید.برای درمان لرزش دست و پا در طب سنتی به گیاه اسطوخودوس بسیار تأکید شده است. اسطوخودوس یکی از داروهایی که بیشتر افرادی که متخصص طب سنتی هستند، آن را تجویز میکنند.

نوشته های مشادانه چیا دانههای بسیار کوچک و ریزی هستند که در طب سنتی برای درمان بیماریهای مختلفی تجویز میشوند. یکی از کاربردهای دانه چیا در طب سنتی، درمان لرزش دست است. این دانهها حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدانها، مواد معدنی، فیبر و اسیدهای چرب امگا 3 بوده و با تقویت ماهیچهها و عضلات دست، باعث عدم لرزش آنها میشوند.به

من وقتی استرس مسگیرم یا عصبی هستم میشینم پاسور هامو بر میزنم حرفه ای چون پاسور خیلی خوبه همون حکم من ...

من موقعی ک استرس نداشته باشم یا عصبانی نباشم هم دستام فقط لرزش دارن