2777
2789
عنوان

خیانت

219 بازدید | 30 پست

شما جای مادرم بودین چیکار میکردین

10 15 ساله بابام هی خیانت میکنه مامانم بخاطر منو خواهرم میبخشتش چند بارم مامانم نفهمید من 16 سالم بود گوشی بابامو هک کردم بهش مشکوک بودم دیدم با یه زنه ست انواع چت های جنسی و غیر جنسی رو کرده بودن باهم زنه هم شوهر داشت ولی من اصلا به مامانم نگفتم و به روی خودم هم نیاوردم تا اینکه شوهر زنه فهمیده بود بهشون دیگه اون زنه رفت و تموم شد

بعد بابام گوشی ساده داشت بعد گوشی لمسی خرید اون گوشیه بعدش هرچی دنبالش گشتیم نبود انگار آب شده بود رفته بود تو زمین بعد بابام میگفت هی دست خودتونه ببین خودتون کجا گذاشتینش

یه روز مامانم ماشین بابامو تمیز کرده بود گوشیه رو پیدا کرد توش چندتا شماره بود یه سیمکارتم بود که نمیدونم به اسم خودش بود یا نه به یکی از شماره ها پیام داده بود فردا بیام؟ بعد فهمید مامانم گوشیه رو پیدا کرده گردن هم نمیگرفت که مال اونه میگفت من تو راه پله افتاده بوده پیداش کردم گذاشتم تو ماشین بعد فرداش سیمکارت رو گوشی سوخت بعد از اینکه بابام رفت بیرون منم به اون شماره ها خیلی زنگ زدم جواب نمیدادن آخرش شب یکی شون زنگ زد گفت تماس گرفتین گفتم آره شماره تو تو گوشی بابام چکار میکنه سریع قطع کرد پیام دادم تهدیدش کردم هزار و پونصد بار دیگه هم زنگ زدم گفتم اگه شوهر داره بزار شوهرش بفهمه آخرش جواب داد تهدیدش کردم گفتم بابای من نوه داره بکش بیرون از زندگیش زیر بار نمیرفت هی میگفت شما ببین با کی اشتباه گرفتی من نیستم و اینا منم کلی فحشش دادم یهو قط کرد دیگه نزنگیدم

دیگه دعوای خیلی بدی شد مامانم گفت باید از همدیگه جدا بشیم دیگه تحمل ندارم منم خیلی گریه کردم انقد داد زدم چرا اینجوری میکنی بلند شد کتکم زد بابام

از بچگی همیشه اینجوری بودم همیشه کتکم میزد مشت میزد تو سرم

بعدش خودم انقد خودمو زدم دلش سوخت اومد گفت بخدا دیگه تکرار نمیکنم و از این حرفا مامانمم میگفت اصلا نمیتونم دیگه ببخشمت منم با مامانم حرف زدم مامانم گفت به یه شرط نمیرم باید خونه رو به اسم یا بچه ها یا خودم بزنه الان چه تضمینی هست ۲۵ ساله زندگی جمع میکنم ببرتش همینجوری و خیانت هم بکنه

بابامم گفت میزنم ولی باید بهم یکم فرصت بدی

گذشت تا الان مامانم گفت چیشد تو که قول مردونه دادی من معرفت داشتم بهت فرصت دادم جبران کنی خودتو ثابت کنی

بابام گفت من همینیم که هستم دختربازم هرکاری میخوای بکنی بکن

بچه ها بخدا مامانم پول در میاره خوشگله هرجا میریم فک میکنن خواهریم بابام با یه کسایی اوکی میشه عین خر سیاه نمیدونم دردش چیه بخدا

الان وضعیت خونه خیلی افتضاحه دارم میمیرم اگه از هم جدا بشن خانواده شوهرم چی میگن یا خدا بعد هی میگن این بچه طلاقه شوهرمم که دیگه اگه اونا جدا بشن و بفهمه دیگه جایی و ندارم میگه بزار هر بلایی هست سرش بیارم این که جاییو نداره بره مجبوره بسوزه و بسازه

دلم خونه بچه ها من چندساله ازدواج کردم اگه بچه میاوردم زودتر الان بابام نوه داشت نمیدونم چرا اینطوری میکنه ازش متنفرم😭😭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیلی خیلی خود خواهی اسی مادر بدبختت

یک عمر بخاطر اینکه جنابعالی زندگیت نپاشه تحمل کنه اون طویله رو؟؟

به درک که شوهرت فلان میکنه بیسار میکنه اه اه بچه های الان واقعا چندشن

ینی شوهر خودتم ادم نیست؟ بزار مادرت از اون کثافت خلاص بشه ب شوهرتم بگو فک نکنی چون مامان بابام جدا شدن بی کس و کارم منم بخای پاتو کج بزاری چنان بزارم برم از زندگیت ک خودتم نفهمی چجور

لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند...آره مشتی😄💔

بخاطر اینکه شوهرت بهت طعنه نزنه مادرت با همچین مردی بمونه و بسازه؟؟خودخواه نباش

خود خواه نیستم خواهرم چی ؟اون هنوز بچه ست گناه داره فردا روزی بزرگم بشه کی میاد بگیرتش هی میگن این بچه طلاقه بدرد نمیخوره دیدم که میگم

خود خواه نیستم خواهرم چی ؟اون هنوز بچه ست گناه داره فردا روزی بزرگم بشه کی میاد بگیرتش هی میگن این ب ...

ینی تمام ذهن تو حول محور گرفتن نگرفتنه

بزار نگیرن ب درک خاهرتم جوری بار میاد ک مستقل بشه نیاز ب شوهر عنی مثل بابات نداشته باشه

لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند...آره مشتی😄💔

خیلی خیلی خود خواهی اسی مادر بدبختت یک عمر بخاطر اینکه جنابعالی زندگیت نپاشه تحمل کنه اون طویله رو ...

عزیزم من که فقط خودمو نمیبینم خواهرم چی پس؟اون خیلی سنش کمه گناه داره

شما فکر میکنی تنها دلیلش خودمم؟بخدا اگه تک فرزند بودم خودم همین الان طلاقشو میگرفتم

چی بگم کی قدرشو بدونه؟ بابام؟بخدا شبا از خستگی بزور خوابش میبره مامانم

خودش به حال خودش فکری نمیکنه

و گرنه دور از جون شوهرت بخواد تو سری بهت بزنه بابت خیانت باباتم میتونه بزنه

و اگه مامان باباتم جدا بشن، هر چیزی که پیش بیاد مامانت و خودت باید اینقدر قوی باشید که پشتت هم باشید