2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست
ینی شوهر خودتم ادم نیست؟ بزار مادرت از اون کثافت خلاص بشه ب شوهرتم بگو فک نکنی چون مامان بابام جدا ش ...

میترسم اونم یه روزی مثل بابام ترسی از این حرفا نداشته باشه

خیلی حالم بده

باور میکنی بابام کاری کرده به هیچ مردی اعتماد ندارم؟همش به شوهرمم حس بد دارم😭

عزیزم من که فقط خودمو نمیبینم خواهرم چی پس؟اون خیلی سنش کمه گناه داره شما فکر میکنی تنها دلیلش خودمم ...

برو بابا بیچاره مادرت تو الان بیشتر به فکر خودتی نه خواهرت

که یوقت شوهرت ال نکنه بل نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه که قربونت برم😅خودخواهیه گناه داره مادرت خیلی به غرور زن برمیخوره خیلی میشکنه

بخدا من بدترم الان کارم داره میکشه به دکتر اعصاب و روان دیوونه شدم تو خانواده ی خودم

به بابای شوهرم نگاه میکنم انقد حسرت میخورم میگم چی میشه منم بابام انقد پاک باشه تازه کاش فقط قیافه مادرشوهرمو میدیدی هیچکاریم نمیکنه مامان من خوشگل شاغل

ینی تمام ذهن تو حول محور گرفتن نگرفتنه بزار نگیرن ب درک خاهرتم جوری بار میاد ک مستقل بشه نیاز ب شوهر ...

چی بگم والا نمیدونم این وسط چیکار کنم بخدا دارم روانی میشم

خودش به حال خودش فکری نمیکنهو گرنه دور از جون شوهرت بخواد تو سری بهت بزنه بابت خیانت باباتم میتونه ب ...

من پشت اون کسیم که حرف حق بزنه میدونم مامانم الان هر تصمیمیم بگیره حقشه چون بابام آدم بده ست و پشتشم هستم فقط منم دوست داشتم مثل این همه دختر خونواده ی خوب داشته بااشم بنظرت انتظار زیادیه؟

برو بابا بیچاره مادرت تو الان بیشتر به فکر خودتی نه خواهرت که یوقت شوهرت ال نکنه بل نکنه

شما تا تجربش نکنی نمیدونی من چی میگم

من دلم از این پره چرا منم یه خونواده صمیمی ندارم آخه منو خواهرمو مامانم گناهمون چیه گیر بابام افتادیم😭

بعضی وقتا طلاق بهتره عذاب کشیدن و زندگی کردن به چه قیمت آخه

بدیش اینه مامانم سرپناهی نداره درسته من پشتشم اما خانواده خودش نیستن اونا دوست دارن باهمین وضع بسازه ولی طلاق نگیره بره خونه مادربزرگم اینا آدم اگه پشتوانه داشته باشه خوبه

من پشت اون کسیم که حرف حق بزنه میدونم مامانم الان هر تصمیمیم بگیره حقشه چون بابام آدم بده ست و پشتشم ...

منظورم یه چیز دیگه اس

میگم تو میترسی اگه جدا بشن شوهرت حرفی بهت بزنه، تو و مامانت اینقدر باید پشت هم باشید که شوهرت فک نکنه بی کسی، جرات نکنه چیزی بگه

مگه الان خانواده خوب داری،ببخشید شما تو فامیلاتون آبرو داری با این بابات

اصلا فک نکن کسی نمیدونه این خبرا به گوش فامیل همیشه میرسه

منم مامانم بچه طلاقه والا ما به مامانمون چیزی نگفتیم تا حالا

منظورم یه چیز دیگه اسمیگم تو میترسی اگه جدا بشن شوهرت حرفی بهت بزنه، تو و مامانت اینقدر باید پشت هم ...

فامیل چیزی نمیدونه انقد بین خودمون گند کاریاشو پوشوندیم به نظر مردم ما خانواده خیلی خوب و صمیمی هستیم ولی از درون داغونیم فقط از ظاهر خونوادم خوبن

آره میترسم بخدا انقد اطرافم دیدم دختره جاییو نداشته شوهره دیده بی کس و کاره حتی کتکشم زده

شوهرم از بابام خیلی حساب میبره ولی از مامانم که به اون اندازه حساب نمیبره

بدیش اینه مامانم سرپناهی نداره درسته من پشتشم اما خانواده خودش نیستن اونا دوست دارن باهمین وضع بسازه ...

اگه طلاق نمیتونع بگیره راهی نداره باید بزنید به بیخیالی که خودتون اذیت نشید

منظورم یه چیز دیگه اسمیگم تو میترسی اگه جدا بشن شوهرت حرفی بهت بزنه، تو و مامانت اینقدر باید پشت هم ...

بعدشم مامانم خونوادش پشتش نیستن اونا هی دوست دارن اینجوری بسوزه و بسازه اگه اونا پشتش بودن منم پشتش بودم خیلی خوب بود آدم اگه سرپناهی هم نداشته باشه چی مامانم خونه هم به اسمش نیست