2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

97 بازدید | 37 پست

خانوما من پسرم ۵سالشه امسال باید بره پیش که سال بعد بره اول ولی من احساس میکنم واقعاااا زوده براش چون هنوز شیطنتش زیاده و قطعا یکجا نمیشینه از طرفیم با این شرایط موجود اصلا معلوم نیست حضوری باشن یا نه

حالا سوالم اینه کسی بوده بچه شو پیش نفرستاده باشه یک راست بره اول ؟

مشکلی نبوده؟

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر منم زلزلههههه بود ماتم گرفته بودم چجوری بذارم بره ولی انقددد اونجا اوکی بود که دوست داشتم تمام وقت ببرمش😁

قلمت بشکند تاریخ اگر به درست ننویسی..اگر ننویسی چگونه در پس روز های به خون غلتیده،چگونه مردگی هارا زندگی کردیم .. freedom🕊

خب فلسفه پیش دبستانی همینه دیگه . بدون استرس درس به بچه سر کلاس نشستن و روابط اولیه رو یاد میدن که کلاس اول دیگه تمرکز روی درس باشه . هر چند که خیلی چیزای درسی هم یاد میدن . ببرش خیلی پیشرفت میکنه

دختر منم زلزلههههه بود ماتم گرفته بودم چجوری بذارم بره ولی انقددد اونجا اوکی بود که دوست داشتم تمام ...

چه خوووب

نمیدونم واقعا چیکار کنم میترسمم غیر حضوری باشه خب عمرا نشینه پای گوشی

الان ک موقع پیش نیس

چرا دیگه ۵سالو خورده ای میره پیش

۶سالو خورده ای میره اول

من خودمم نیمه اول بودم دقیقا همینجوری رفتم مدرسه

والا من از خدامه دیرتر بره حتی بررگتر باشه قاعدتا خیلی بهتره

عزیزم امسال که اصلا وضعیت معلوم نیست، احتمالا بچه ها همش آنلاین باشن. برای چی میخوای پولت و دور بریزی؟؟؟ به جاش یه کلاسی باشگاهی جایی بنویس

من دخترم پیش دبستانیش به زمان کرونا افتاد که غیر حضوری بود ثبت نام نکردم. الان داره میره پنجم، از همه ی همکلاسیاش درسش بهتره. پسرمم پارسال باید میدفت که باز بخاطر شرایط ننوشتمش، چون میدونستم همش قراره انلاین بشن و تعطیل. همینطورم بود. دوستم دخترشو نوشته بود میگفت فقط پولم و دور ریختم

امسال پسرم یه راست میره کلاس اول. یه کتاب مخصوص پیش دبستانی براس خریدم باهاش کارکردم. اکثرشم بلدبود البته

هروقت سعی میکنم لبخند بزنم، احساس میکنم به آنچه رخ دادست، خیانت میکنم💔

ببخشید ولی زمان مدرسه رفتنو شما تعیین نمیکنی پیش دبستانی شده نصف اول ابتدایی یعنی نصف اولو پیش دبستا ...

ععههه من نمیدونستم نصفش افتاده تو پیش

اخه الان همسایمون بچه شو برای پیش نوشت میگفت فقط نقاشیو بازی و شعر بوده

ععههه من نمیدونستم نصفش افتاده تو پیشاخه الان همسایمون بچه شو برای پیش نوشت میگفت فقط نقاشیو بازی و ...

نه عزیزم ایشون اشتباه میکنن، هیچوقت کلاس اول و وارد پیش نمیکنن

هروقت سعی میکنم لبخند بزنم، احساس میکنم به آنچه رخ دادست، خیانت میکنم💔

منم پسرم400هست

مردادمیره شش سالگی

شوهرم میگفت امسال تبریک سال دیگه بره پیش بزرگتربشه...گفتم نه براچی ازدرس وزندگیو...وهمسن هاش عقب بمونه

تازه وقتی باهوشه وتوانایی جسمی وذهنی داره چرا عقب بزارمش..

ولی هزینش بالاست 20تومنه شهرستان ماپیش

منم اگه مجازی باشه اگههههه مجازی باشه

احتمالاثبت نام نکنم چون چیزدرسی یادنمیدن پیش

فقط آداب وکلاس نشستن...

که اونم اگه مجازی باشه فایده نداره