2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 37 پست
منم پسرم400هستمردادمیره شش سالگیشوهرم میگفت امسال تبریک سال دیگه بره پیش بزرگتربشه...گفتم نه براچی ا ...

منم حرفم همینه اگه مجازی باشه واقعا هزینه بیخوده

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان از کجا پرس و جو کنم که اصلا کی باید ببرمش پیش؟

عزیزم از من بپرس. پسرم پارسال پیش دبستانی نرفت، ولی الان ثبت نامش کردم کلاس اول

هروقت سعی میکنم لبخند بزنم، احساس میکنم به آنچه رخ دادست، خیانت میکنم💔

ععههه من نمیدونستم نصفش افتاده تو پیشاخه الان همسایمون بچه شو برای پیش نوشت میگفت فقط نقاشیو بازی و ...

نه سال پیش دخترم پیش دبستانی بود ۱۵ ۱۶ تا از حروف الفبا و خوندن

مدرسه درجه ۱ یا دو بنویس اسمشو هزینه اش یکم بیشتره ولی واقعا با بچه کار میکنن

عزیزم امسال که اصلا وضعیت معلوم نیست، احتمالا بچه ها همش آنلاین باشن. برای چی میخوای پولت و دور بریز ...

منم نظرم همین حرف شماست چون الان خودم باهاش کار کردم تا حدودی حروف الفبارو بلده بخونه یعنی نشونش بدی میگه چ حرفیه و حروف انگلیسی رو هم کامل بلده شعرم بلده اعداد فارسی و انگلیسی رو هم تا ۲۰ میشماره

شما پسرتون متولد چه سالیه و برای ثبت نام کلاس اول مشکلی نبود

منم نظرم همین حرف شماست چون الان خودم باهاش کار کردم تا حدودی حروف الفبارو بلده بخونه یعنی نشونش بدی ...

اصلا تاکید دارن تو پیش دبستانی حروف الفبارو یاد بچه ها ندین. فقط با شکلش آشنا بشن و ببینن کافیه

پسرمن نیمه دوم ۹۸ هستش. نه عزیزم، هیچ مشکلی برای ثبت نام نداشت. فقط خودم برای اینکه خیالم راحت شه، کتاب جامع پیش دبستانی گاج و براش خریدم، تو خونه باهاش کار کردم

خب فلسفه پیش دبستانی همینه دیگه . بدون استرس درس به بچه سر کلاس نشستن و روابط اولیه رو یاد میدن که ک ...

اگه حضوری باشه که واقعا تاثیر داره چون با این شرایط بعید میدونم حضوری باشه مخصوصا پیش و ابتدایی ها

الان مثلا خیلی خوبه اسم ننوشتی ؟تفاوتشو با بقیه بچه ها که دیدی اونوقت میفهمی

اولا که ارتباطش وبه شما متوجه نمیشم. بعدم وقتی قراره مدارس تعطیل باشه، چه لزومی داره ثبت نامش کنم؟؟ اون هزینه رو صرف کلاسهای اموزشی و باشگاه میکنم که یه منفعتی براش داشته باشه. ضمنا شما نگران نباش، من دخترمم پیش دبستانیش افتاد به زمان کرونا و نرفت. نه تنها هیچ فرقی بین دخترم و بقیه نبود، بلکه خیلی ام از همکلاسیاش زرنگتر و درسخون تر بود.

اصلا تاکید دارن تو پیش دبستانی حروف الفبارو یاد بچه ها ندین. فقط با شکلش آشنا بشن و ببینن کافیهپسرمن ...

جسارتا میتونم بپرسم کدوم شهرید