2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 37 پست
اگه حضوری باشه که واقعا تاثیر داره چون با این شرایط بعید میدونم حضوری باشه مخصوصا پیش و ابتدایی ها

خب پارسال هم نصفش حضوری بود نصفش جنگ اما هر روز انلاین ده تا یازده و نیم کلاسشون برگزار میشد تکلیف داشتن و ورزش میکردن و قران و شعر میخوندن . ...

خب پارسال هم نصفش حضوری بود نصفش جنگ اما هر روز انلاین ده تا یازده و نیم کلاسشون برگزار میشد تکلیف د ...

بدبختی اینجاست که انلاین فایده نداره بچه ک گوش نمیده اصلا بیاد ثابت بشینه یک ساعت 🥴😁

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بدبختی اینجاست که انلاین فایده نداره بچه ک گوش نمیده اصلا بیاد ثابت بشینه یک ساعت 🥴😁

عزیزم شما نمیخوای بچه ت رو بفرستی خب نفرست من دارم تجربه مو میگم . هر چی میگم میگی نه فایده نداره

خب امسال نفرستادی سال دیگه چی ؟؟؟؟؟ جنگ و الودگی هوا و بی ابی و ویروس های ناشناخته تا سال دیگه تموم میشه و شما بچه تو میفرستی حضوری مدرسه ؟؟؟ هرچی میگم میگه این فایده نداره اون فایده نداره .

عزیزم شما نمیخوای بچه ت رو بفرستی خب نفرست من دارم تجربه مو میگم . هر چی میگم میگی نه فایده نداره خب ...

عزیزم درس و مدرسه با پیش دبستانی فرق داره. بیشتر کاردستی و رنگ آمیزی و شعرو بازیه. ایناهم آنلاین هیچ فایده ای نداره. اصلا بچه رغبت نمیکنه اول صبح پاشه بشینه پای گوشی این کارارو انجام بده

بله اگه شرایط اوکی بود، خوب بود. هم بچه سرگرم میشد هم یه چیزی یادمیگرفت، هم اماده میشد واسه مدرسه ولی وقتی حضوری نیست چه فایده ای داره؟؟؟؟ تو جنگ خیلی وقتا مدارس که آنلاین میشد، پیش دبستانیا رو تعطیل میکردن. یعنی حتی اموزش غیر حضوری رم نداشتن. هزینه پیش دبستانی ام الان زیر ۲۰، ۳۰ تومن نیست. پول علف خرس که نیست

هروقت سعی میکنم لبخند بزنم، احساس میکنم به آنچه رخ دادست، خیانت میکنم💔

عزیزم درس و مدرسه با پیش دبستانی فرق داره. بیشتر کاردستی و رنگ آمیزی و شعرو بازیه. ایناهم آنلاین هیچ ...

من تجربه خودم رو گفتم . نمیدونم چرا انقدر همه از دور نظر میدن . حتی یک روز هم پیش دبستانی تو ایام جنگ یا زمانی که همه انلاین بودن قطع نشد دختر من خیلی با علاقه همه تکالیف رو انجام میداد و روز معلم هم رفتن مدرسه دوستاشو دید و همین الان هم با توی گروهبا همه بیست و هفت نفر دوستاش ارتباط داره ده سوره قران یاد گرفت ریاضی و حروف الفبا فارسی یاد گرفت تمام حروف رو ببینه میتونه تشخیص بده تا هزار هم بخوام برام میشمره اینارو توی همین پیش دبستان به قول شما تق و لق و ... یاد گرفت . وزیر اموزش و پرورش اومد تو اخبار گفت پیش دبستانی رو جدی بگیرید چون بچه خیلی اماده میشه برای مدرسه حالا هی من بگم همه بگن نه . خود دانی عزیزم

عزیزم شما نمیخوای بچه ت رو بفرستی خب نفرست من دارم تجربه مو میگم . هر چی میگم میگی نه فایده نداره خب ...

میخوای بیای بزنی عزیزم تعارف نکن

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت