2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش باید التماس دوست و آشنا رو کنی واسه جنس خریدنهمه از دستت خسته میشنهیچ پولیم توش نیست الکی میگن

یکی هستش تو فامیل آنلاین شاپ داره دهن همرو سرویس کرده ک توروخدا بیاین تو کانالم ازم بخرین

خیلی میترسیدم مثل اون بشم

ی شرکت هایی هستش ک پیج میزنی تبلیغات میدی ک پیچت بره بالا ی محصولی دارن ک بقیه باید بفروشی بعد میگن ...

🤣🤣🤣آره بشین تا روزی ۱۰۰میلیون درآمد داشته باشی .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

😂🤦🏻♀️

والله .اگر همچین چیزی بود اینها چه نیازی به زیر مجموعه داشتن .تو اون تاپیک قبلیتم گفتم اون رفیق بابات داره سرتون شیره میاره .بری فکر بزنی .مح مردمو کار بگیری که تورو خدا بیا از من جنس بخر .بعدم مجبورت میکنن که به همون مشتری فشار بیاری که زیر مجموعه ت بشه و خودشم زیر مجموعه بگیر .بیز و نفیس از همین قماشن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اینا هنوز ورشکست نشدن؟ یادمه از ده دوازده سال پیش داره همینجور مردمو گول میزنن

منم چند سال پیش موقع فارغ التحصیلی اتفاقی یکیشون چسبید به من خجالت نمیکشیدن راه به راه میومدن خونمون برا تبلیغ کارشون

دیگه اخر بلاک کردم

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

چطور شرکت نفت وگاز و پتروشیمی التماس نمیکنن بیاین سرکار این بیز و نفیس و بقیه کلاهبردارا فقط التماس ...

اره پولم میگیرن میگه نزدیک۱۰ تومن باید خرج کنی

والا اینجوری ک میگن خیلی درآمد داره

من داییام همون حدود ۱۲ سال پیش رفتن که تازه راه افتاده بود اگه درامد داشت الان باید میلیاردر بودن نه اینکه ازش بیان بیرون

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اینا هنوز ورشکست نشدن؟ یادمه از ده دوازده سال پیش داره همینجور مردمو گول میزننمنم چند سال پیش موقع ف ...

واااای اره انگار بیز هنوزم هست .اون سالا خیلی کنه میشدن بهم انقدر فراری بودم ازشون .یهو بعد چندسال مهربون میشدن زنگ میزدن اجازه نه گفتم نمیدادن هرجور شده میخواستن راضیت کنن خیلی کارشون زشت بود خیلی آزار میدادن واسه پول

لایک نکنید .توروخدا 
من داییام همون حدود ۱۲ سال پیش رفتن که تازه راه افتاده بود اگه درامد داشت الان باید میلیاردر بودن نه ...

امیدوارم این دوست بابامم بیاد بیرون ورشکست بشه من ی ذره دلم خنک بشه