بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والله .اگر همچین چیزی بود اینها چه نیازی به زیر مجموعه داشتن .تو اون تاپیک قبلیتم گفتم اون رفیق بابات داره سرتون شیره میاره .بری فکر بزنی .مح مردمو کار بگیری که تورو خدا بیا از من جنس بخر .بعدم مجبورت میکنن که به همون مشتری فشار بیاری که زیر مجموعه ت بشه و خودشم زیر مجموعه بگیر .بیز و نفیس از همین قماشن
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
اینا هنوز ورشکست نشدن؟ یادمه از ده دوازده سال پیش داره همینجور مردمو گول میزنن
منم چند سال پیش موقع فارغ التحصیلی اتفاقی یکیشون چسبید به من خجالت نمیکشیدن راه به راه میومدن خونمون برا تبلیغ کارشون
دیگه اخر بلاک کردم
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
من داییام همون حدود ۱۲ سال پیش رفتن که تازه راه افتاده بود اگه درامد داشت الان باید میلیاردر بودن نه اینکه ازش بیان بیرون
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...