2777
2789

نه چی هست

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

اگه اشتباه نگم شرکتهای هرمی هستن

یه مدت ازشون محصولات میخری و منت این و اون میکشی با هزارتا تبلیغ تا بخرن ازتون و بعدم خودت خسته میشی ول میکنی

چندین نفر دیدم این مدلی اول با شوق و ذوق رفتن بعد گذاشتن کنار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی شرکت هایی هستش ک پیج میزنی تبلیغات میدی ک پیچت بره بالا ی محصولی دارن ک بقیه باید بفروشی بعد میگن ...

الکین باور نکن

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

اگه اشتباه نگم شرکتهای هرمی هستنیه مدت ازشون محصولات میخری و منت این و اون میکشی با هزارتا تبلیغ تا ...

اره دقیقا ولی اینا میگن محصول رو اول بقیه از شما میخرن بعد میای تحویل میگیری یعنی من از اونا مستقیم برای خودمنمیگیرم هروقت سفارش داشته باشم از اونا میگیرم ارسال میکنم

الکین باور نکن

باور نمیکنم ولی مامان و بابام دیوونم کردن یکی از دوستای بابام داره میره منو مجبور کردن برو بدون اینکه بدونن کارش چیه تحقیق کنن هیچییی

رفتم اونجا چنتا آدم ریختن سرم فقط بهم توضیح میدادن اولم با پول شروع کردن ک چقدر دوست داری درآمد داشته باشی یا ماه اول ۲۰ میلیون در میاری

دیوونه شدم نمیدونم چیکار کنم

روزی ۱۰۰ میلیون اخه چرا باور میکنید

نمیدونم خدا چرا با من اینجوری میکنه امروز مامانم رفته بیرون دوتا از همسایه هامونو دیده ک همینجا کار میکنن روزی ۳۰ تومن در آمد دارن

اره دقیقا ولی اینا میگن محصول رو اول بقیه از شما میخرن بعد میای تحویل میگیری یعنی من از اونا مستقیم ...

بنظرم اینکارو نکنی خیلی بهتره

به اسم درامد بالا گول میزنن شخص هم بعد یه مدت خودش خسته میشه ول میکنه

باز خوبه شما اومدین مشورت کردین اینجا ولی بعضیا هرچی بهشون توضیح بدن باز فریب رقم بالای درامد این شرکتهای هرمی رو میخورن

بعضیشونم انقد گیر میدن که آدم از رودربایستی ازشون خرید میکنه

همش دنبال زیرمجموعه و........

بنظرم اینکارو نکنی خیلی بهتره به اسم درامد بالا گول میزنن شخص هم بعد یه مدت خودش خسته میشه ول میکنه ...

اره دقیقا از همون اول همش میگفتن باید تیم تشکیل بدی بعد از ۲سال دیگه بازنشست میشی فقط پول میاد تو حسابت

اصلا منطقی نبود برام

دوست بابامم همش داره زنک میزنه ب بابام ک گوشیو بده با دخترت صحبت کنم شمارمو پیدا کرده همش زنک میزنه منم جواب نمیدم

عین سگ پشیمونم ک رفتم

اره دقیقا از همون اول همش میگفتن باید تیم تشکیل بدی بعد از ۲سال دیگه بازنشست میشی فقط پول میاد تو حس ...

چندسال پیش به دوستم گفته بودن بعد از ۵ سال بازنشسته میشه الان پس شده ۲ سال که ادمای بیشتری رو به شوق دوسال بازنشستگی جذب کنن خخخخ