2777
2789
عنوان

دلم گرفته...هی خدا😔

110 بازدید | 12 پست

دوسال از عمرم رفت پای ادمی که بعد اون‌همه ادعای عاشقی که اول داشت بعدش حتی واس اومدن خواستگاری برام شرط و‌شروط میذاشت...باید ال باشی بل باشی...حالا که سه ماه بیشتره تموم شده و دقیقا ی ماه مبگذره که دیگه هیچ‌پیامی نداده...اینم شد اخر اون همه عشق😔😔😔😔😔😔خیلی دلشکستم 

عزیزم خدا رو شکر کن که زود خودشو نشون داد😟😟😟😟

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدا کمکت کنه دوستم 

نمیدونم چرا اینجور تموم شدنا زیاد شده شما ک عقد نبودین هنوز باز جای شکرش باقیه 

من کسیو میشناسم شب عقد کردن فردا ظهرش پسره گفته بود نمیخوامت بیرونش کرده بود...

باز شوهرت بود یه چیزی. اخه واسه دوست پسر غصه میخورن. از اول تو رابطه ای که تعهدی توش نیس دل نبند. اینجور روابط فقط باید به نیت اشنایی با اخلاق طرف باشه نه بیشتر

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
باز شوهرت بود یه چیزی. اخه واسه دوست پسر غصه میخورن. از اول تو رابطه ای که تعهدی توش نیس دل نبند. ای ...

راس میگی گلم من ادم خیلی عاطفی ام از همینم همیشه ضربه خوردم

خداروشکر بازم...خدا بهم رحم کرد من ی بار جدا شدم توعقد

باید خیلی بیشتر دقت کنی 

دلتو محکم کن نزار واسه هرکسی بلرزه 

بخودت اهمیت بده 

بخدا توکل کن 

مطمعن باش همه چی درست میشه 😚😚😗

باید خیلی بیشتر دقت کنی  دلتو محکم کن نزار واسه هرکسی بلرزه  بخودت اهمیت بده  بخدا ...

اره تنها دلیل ارامش این روزام خداست...ولی گاهی مث الان یادش میافتم میسوزه جیگرم