2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمن این ویژگی هارو داره ولی خوشبخت نیستم

نی نی خوشکلم از مامان دلخور نشو که قراره هیچوقت به این دنیا نیارمت مامانت تو این دنیاو از ادماش یه روز خوش ندید حتی از دست بابات هم خوشی ندید عزیزم هنوزم آرزوهای کوچک مامانت براورده نشدن ازبس مامان دوستت داره هیچوقت نمیخاد به این دنیا بیایی که مبادا روزی بلایی سرم بیاد و بچم تنها باشه ک مبادا تو هم مثل خودم حسرت خیلی چیزا تو دلت بمونه و بهشون نرسی

چرا ناشکری حتما

نه اصلا ناشکر نیستم زندگی خوبی بهم داده خدایی همشم سرکاره اهل خیانت و این چیزام نیس دلش میخاد همیشه برام خرج کنه حتی سرکارش خوراکیاشو نمیخوره واس من میاره ولی ویژگی بدهم داره تا دلت بخاد

نی نی خوشکلم از مامان دلخور نشو که قراره هیچوقت به این دنیا نیارمت مامانت تو این دنیاو از ادماش یه روز خوش ندید حتی از دست بابات هم خوشی ندید عزیزم هنوزم آرزوهای کوچک مامانت براورده نشدن ازبس مامان دوستت داره هیچوقت نمیخاد به این دنیا بیایی که مبادا روزی بلایی سرم بیاد و بچم تنها باشه ک مبادا تو هم مثل خودم حسرت خیلی چیزا تو دلت بمونه و بهشون نرسی

مثلا چه ویژگی بدی داره

حساس نمیخاد زیاد تنهایی برم بیرون دلش نمیخاد مردا نگام کنن میخاد حجابی باشم چادری باشم ارایش اینا دوس نداره برنامه مجازی هم ندارم نمیزاره