2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینم نمیزاره کار کنم بچه هم نمیخاد زیادم تنهام دلش میسوزه

من اصلا براش مهم نیستم ،مریض بشم قهر میکنه ،کلا دوست داره من سختی بکشم

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

الهی بگردم چقد بعضیا پست و بس لیاقتن ان شالله خدا به دلت ارامش بده که این ادم برات بی اهمیت ترین بشه

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔

الهی عزیزم چندساله زنشی مال من بعد ازدواج کلی کتکم زد داغون کرد صورتمو ولی باز بخشیدم الان یه مدته باهام خوبه

نی نی خوشکلم از مامان دلخور نشو که قراره هیچوقت به این دنیا نیارمت مامانت تو این دنیاو از ادماش یه روز خوش ندید حتی از دست بابات هم خوشی ندید عزیزم هنوزم آرزوهای کوچک مامانت براورده نشدن ازبس مامان دوستت داره هیچوقت نمیخاد به این دنیا بیایی که مبادا روزی بلایی سرم بیاد و بچم تنها باشه ک مبادا تو هم مثل خودم حسرت خیلی چیزا تو دلت بمونه و بهشون نرسی

چه کردیم با انتخاب هامون

غصه نخور عزیزم خداروشکر کن برا 1000 سال انتخاب نکردی ته عمر ما ادما شاید 70 سالم نشه تنها خ

چیزی که میتونن بگم اینکه نمی ارزه ولی خب خودمون میدونیم چقد سخت میگذره

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
بابا بیخیال راحت بخور بخواب ماه به ماه فقط یه پولی ازش بگیر دنبال درد سر نباش

همینم خوبه😂

نی نی خوشکلم از مامان دلخور نشو که قراره هیچوقت به این دنیا نیارمت مامانت تو این دنیاو از ادماش یه روز خوش ندید حتی از دست بابات هم خوشی ندید عزیزم هنوزم آرزوهای کوچک مامانت براورده نشدن ازبس مامان دوستت داره هیچوقت نمیخاد به این دنیا بیایی که مبادا روزی بلایی سرم بیاد و بچم تنها باشه ک مبادا تو هم مثل خودم حسرت خیلی چیزا تو دلت بمونه و بهشون نرسی

الهی بگردم چقد بعضیا پست و بس لیاقتن ان شالله خدا به دلت ارامش بده که این ادم برات بی اهمیت ترین بشه

باور نمیکنید من اگه یه غذای ساده درست کنم ،میگه میندازی قابلمه درشو میبندی میای میشینی خودتو راحت میکنی

یا مثلا چای نمیخاد چیزی نمیگه من میارم میزارم جلوش بعدش میگه نمیخورم

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

باور نمیکنید من اگه یه غذای ساده درست کنم ،میگه میندازی قابلمه درشو میبندی میای میشینی خودتو راحت می ...

خدا داره نگات میکنه الهی خدا جواب کاراشو بده