2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکم سخت گیره ولی از اینکه توجهی بهت نداشته باشه باز بهتره

اره اخلاقشم خوبه مثلا از سرکاار میاد خسته ولی همچنان داره شوخی میکنه که بخندم

نی نی خوشکلم از مامان دلخور نشو که قراره هیچوقت به این دنیا نیارمت مامانت تو این دنیاو از ادماش یه روز خوش ندید حتی از دست بابات هم خوشی ندید عزیزم هنوزم آرزوهای کوچک مامانت براورده نشدن ازبس مامان دوستت داره هیچوقت نمیخاد به این دنیا بیایی که مبادا روزی بلایی سرم بیاد و بچم تنها باشه ک مبادا تو هم مثل خودم حسرت خیلی چیزا تو دلت بمونه و بهشون نرسی

چرا اخه؟

توضیح دادم عزیزم به این دوستمون بخون

نی نی خوشکلم از مامان دلخور نشو که قراره هیچوقت به این دنیا نیارمت مامانت تو این دنیاو از ادماش یه روز خوش ندید حتی از دست بابات هم خوشی ندید عزیزم هنوزم آرزوهای کوچک مامانت براورده نشدن ازبس مامان دوستت داره هیچوقت نمیخاد به این دنیا بیایی که مبادا روزی بلایی سرم بیاد و بچم تنها باشه ک مبادا تو هم مثل خودم حسرت خیلی چیزا تو دلت بمونه و بهشون نرسی

اره اخلاقشم خوبه مثلا از سرکاار میاد خسته ولی همچنان داره شوخی میکنه که بخندم

خب خداروشکر اینجور مردا یکم به حرفاشون گوش بدی دنیا رو

به پات میریزن پدر خودمم اینجوریه یکم شکاک هستش انگار

یا زیادی حساسه

حساس نمیخاد زیاد تنهایی برم بیرون دلش نمیخاد مردا نگام کنن میخاد حجابی باشم چادری باشم ارایش اینا دو ...

شوهر منم این ویژگی هارو داره ،

مهربونم نیست با محبتم نیست ،پولم باید منت بکشم تا بهم بده ،خوراکی هم تنهایی میخوره تعارف نمیکنه

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

خب خداروشکر اینجور مردا یکم به حرفاشون گوش بدی دنیا رو به پات میریزن پدر خودمم اینجوریه یکم شکاک هست ...

اینم حساسه میخام خیاطی کنم پول دربیارم نمیزاره بچه هم نمیخاد منم نمیخام

شوهر منم این ویژگی هارو داره ،مهربونم نیست با محبتم نیست ،پولم باید منت بکشم تا بهم بده ،خوراکی هم ت ...

اینم نمیزاره کار کنم بچه هم نمیخاد زیادم تنهام دلش میسوزه

ی خواهر ی دختر که همدمم باشه باهاش خیلیی صمیمی بشم ی مادری که باهاش صمیمی باشم..تاابد بدهکار موند

دقیقا مثل من حسرت یه دوست خوب که هروقت خوب نبودم پیشم بود

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من