2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه داری؟

بله یه پسر۹ساله باپسر ۷ماهه این دومیه رونمیخواستم .هرکاری کردم نشد ...الانم دیوانه ام ...ازخداگله دارم ..میدونست من دیگه بچه نمیخوام ..انقدرمراقب بودم ...ولی دادش بهم بگه بله دست تونیس ...آخه چرا .ایکاش بمیرم .هنوز قلب شکسته شده ی من سراولی خوب نشده بود.الانم وضیعتمون بدتر شده همش شوهر دادوبیداد میکنه .زندگیم جهنمی شده ...آخه چرا

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
خودمم فکر همه چیرو میکنم تویه برزخ گیر کردم حالم انقدر بده

ببین شرایط همیشه اینجوری نمی مونه من خودم تلاش کردم درآمدم دو برابر شد از خدا بخواه کمکت کنه و خودتم مقاومت کن

عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری

بگه بابا اصلا اهمیتی بهش نده من جات بودم یه گوشم در بود یه گوشم دروازه

فکرمیکنی .الان دارم فکرمیکنم چجوری بکشمش .هزارتا فکربه سرم میزنه...ایکاش یه راهی برام بازشه .گاهی فکرخودکشی میکنم.خسته ام .منه کثافت منه مریض خسته ام توان ندارم ..چرا خدا گوشی نداره بهش بگم .منکه ازت نخواستم .سراولی ۸سال عذاب کشیدم ندیدی نشنیدی چقدر صدات کردم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
فکرمیکنی .الان دارم فکرمیکنم چجوری بکشمش .هزارتا فکربه سرم میزنه...ایکاش یه راهی برام بازشه .گاهی فک ...

به خدا میگذره همه ی اینا تحمل کن سعی کن زندگیت رو تغییر بدی من تونستم زندگیم رو عوض کنم تو ام می تونی

عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری

همین حالا میشه عزیز تر اسی

پاره ی تنشه مگه میشه ببینتش وبعد بگه نمیخواستمت

امیدوارم پشیمون بشه چون بچه روح داره هیچ فرقی با یه موجود زنده ی دیگه نداره

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

فکرمیکنی .الان دارم فکرمیکنم چجوری بکشمش .هزارتا فکربه سرم میزنه...ایکاش یه راهی برام بازشه .گاهی فک ...

شوهرت خوب نیس. یا اوضاع مالیتون خوب نیس؟

خدایاشکرت 🙏