2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرم فقط گفتم خدا داره امتحانمون میکنه من میترسم ولی اگه نمیخوای هیچ تلاشی نمیکنم برای نگه داشتن ...

تو به عنوان مادر بچه توی اون گناه شریکی نمی تونی بگی می اندازم گردن تو که شوهرمی

عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری

شوهرت اون وقت ک داشت عملیات میکرد جنگ نبود؟ تو روی شوهرت وایسا بگو سقط نمیکنم چجوری. لت میاد موجود به اون گوگولی رو از بین ببری شوهرت خیلی ناراحت بود ی ک ا ن د وم میزاشت بگو باید پای کاری ک کردی وایسی یا دیگ منودتترمو نمیبینی

من جات بودم خیلی مقاومت می کردم اگر خیلی خیلی اذیت کرد و جون بچه در خطر بود می رفتم خونه ی مادرم

اصلا نمیتونم چون اخلاق شوهرم جوریه فردایی بچه بیاد بالاخره سختی داره اذییت داره بخوام چیزی بگم همش میخواد بگه تو خواستی .فقط سپردم به خدا که خودش یجور به دلش بندازه

خدایاشکرت 🙏

اصلا نمیتونم چون اخلاق شوهرم جوریه فردایی بچه بیاد بالاخره سختی داره اذییت داره بخوام چیزی بگم همش م ...

نترس این بچه ها اتفاقا عزیزتر هم میشن

بذار بدنیا بیاد ببین همه چی دنیا دودوتا چهارتا نیس شاید همین بچه بعدها بیشتر ب دادت برسه از هر نظر

اصلا نمیتونم چون اخلاق شوهرم جوریه فردایی بچه بیاد بالاخره سختی داره اذییت داره بخوام چیزی بگم همش م ...

بگه بابا اصلا اهمیتی بهش نده

من جات بودم یه گوشم در بود یه گوشم دروازه

عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری

دوستانهی نگین قتله قتلهالان بچهای بدبختو نگا کنید اگه به دنیا نمیومدن بهتر بود یا الان؟

معلومه كه قتله. حرامه سفط جنين.

شما تعين ميكني يا خدا؟

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

اگه شرایط مالیشو دارید و اون بچه قرار نیست پس فردا بخاطر یه لباس ساده تو حسرت باشه نگه دار

ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY