2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 83 پست
خودم واقعا میترسم ولی شوهرم در به در دنبال دکتره برای سقط من فقط سکوت کردم 😓

من جات بودم خیلی مقاومت می کردم اگر خیلی خیلی اذیت کرد و جون بچه در خطر بود می رفتم خونه ی مادرم

عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایکاش شوهربی عقل مم بااین اخلاق تندش وقتی فهمیدم باردارم دنبال سقط کردن میرفتیم ..منه احمق هرکاری کردم سقط نشد

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

اسي اصلااااا سقط نكنيا.

ببين قتل قتله. شاخ و دم كه نداره.

اون دنيا هم نميتوني جواب خدا و اون بچه رو بدي.

چون سقط گناهه تو همين دنيا هم كلي بد ميبينيد. اصلاااا بهش فكر نكن.

سقط جنين تو اين دوره و زمونه با زنده به گور كردن دخترا تو زمان جاهليت فرقي نداره. فقط اسمش عوض شده. بس

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

خونه و ماشین داریم شغل همسرم ازاده ولی خب بازار خرابه بخاطر شرایط جنگ

جنگم دو روزه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

ببین اگه قلبش تشکیل نشده هنوز ، و شرایطت خوب نیست میتونی این کارو انجام بدی ،، حمله نکنید ولی اون بچه آسایش میخواد رفاه میخواد ، مگه عهد بوقه که میگید بچه روزی میاره

.....

ولی اسی اگه قلبش تشکیل شده ، قتل محسوب میشه ، طفلی گناه داره ، یه فکر دیگه کن

ببینید نریزید اصلا سرم الان اما واقع بینانه تصمیم بگیر اگه بخاطر شرایط مالی میگه سقط کن یا واقعا نمی ...

دقیقا .الان شوهرمو دارم جرش میدم میگم من که نخواستم .بیانگهش دار انقدرغرمیزنم.خودمم دیوانه شدم .ارزوی مرگشو میکنم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
گناه داره بچه نکن عزیزم 🥲اون بچه تورو توی عالم ذر به عنوان مادر انتخاب کرده خودش خواسته بیاد این دن ...

به شوهرم فقط گفتم خدا داره امتحانمون میکنه من میترسم ولی اگه نمیخوای هیچ تلاشی نمیکنم برای نگه داشتنش همه ی عواقبش باخودت

خدایاشکرت 🙏

میگه کناه اوردنش بیشتر از سقط کردنشه

کی گفته 😑😑 عزیزم اون انتخاب کرده الان و توی این شرایط دنیا بیاد

بابا به خدا تلاش کنی می تونی وضعتو بهتر کنی

عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری

نکنیا.گناه داره قلب داره.بدین به من.ای خدا چی میشد این کوچولو رو به منو همسرم هدیه میدادی😔💔

عزیزم انشالله خدا بهت یدونه سالمشو میده به وقتش .منم بچه دار نمیشدم خیلی غصه خوردم ولی خداروشکر خدا به وقتش بهم بچه داد..

خدایاشکرت 🙏