rooya73 مدیر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 169 عنوان سقط جنین | مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 84 پست مامانا راهنماییم کنید من یه دختر ۷ ساله دارم الان چندروزه متوجه شدم باردارم ۷هفتمه دیروز رفتم فلبش میزد و شوهرم اسرار داره بچرو سقطش کنم خودم خیلی میترسم و حس بدی دارم .چیکار کنم؟؟؟😔 نظرسنجی بنظرتون چیکار کنم آره نه ثبت خدایاشکرت 🙏 دیروز | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_لوبیا_هستم عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2469 ۷سالشه دخترم اووووووو سقطش نکنننننن بزا بیاد وقتشششششهههه فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...
rooya73 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 169 منم حاملم ۳ ماهمه شوهرم اصرار داره سقط کنم ولی خب دلم نمیاد گناهه میترسم نمیتونم اون دنیا جواب بدم بچه دیگه داری؟ خدایاشکرت 🙏
مانلی_مثل_الماس_هستم عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 7322 به شوهرم فقط گفتم خدا داره امتحانمون میکنه من میترسم ولی اگه نمیخوای هیچ تلاشی نمیکنم برای نگه داشتن ... تو به عنوان مادر بچه توی اون گناه شریکی نمی تونی بگی می اندازم گردن تو که شوهرمی عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری
دنیای_سکوت_مرگ عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 4711 شوهرت اون وقت ک داشت عملیات میکرد جنگ نبود؟ تو روی شوهرت وایسا بگو سقط نمیکنم چجوری. لت میاد موجود به اون گوگولی رو از بین ببری شوهرت خیلی ناراحت بود ی ک ا ن د وم میزاشت بگو باید پای کاری ک کردی وایسی یا دیگ منودتترمو نمیبینی
bhbp0068 عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 10350 عزیزم انشالله خدا بهت یدونه سالمشو میده به وقتش .منم بچه دار نمیشدم خیلی غصه خوردم ولی خداروشکر خدا ... عزیزززززم.ان شاءالله.پس کاری کن شوهرت منصرف بشه
دخترشوتی_سوار عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 738 اخی گناه داره ولی نمیدونم بعد ب دنیا بیاد چی میشه حس شوهرت بهش چجوریه و اینا ولی الان دیگ قلب داره قلبش میزنه
rooya73 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 169 من جات بودم خیلی مقاومت می کردم اگر خیلی خیلی اذیت کرد و جون بچه در خطر بود می رفتم خونه ی مادرم اصلا نمیتونم چون اخلاق شوهرم جوریه فردایی بچه بیاد بالاخره سختی داره اذییت داره بخوام چیزی بگم همش میخواد بگه تو خواستی .فقط سپردم به خدا که خودش یجور به دلش بندازه خدایاشکرت 🙏
rooya73 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 169 ایکاش شوهربی عقل مم بااین اخلاق تندش وقتی فهمیدم باردارم دنبال سقط کردن میرفتیم ..منه احمق هرکاری کر ... بچه داری؟ خدایاشکرت 🙏
دنیای_سکوت_مرگ عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 4711 اصلا نمیتونم چون اخلاق شوهرم جوریه فردایی بچه بیاد بالاخره سختی داره اذییت داره بخوام چیزی بگم همش م ... نترس این بچه ها اتفاقا عزیزتر هم میشن بذار بدنیا بیاد ببین همه چی دنیا دودوتا چهارتا نیس شاید همین بچه بعدها بیشتر ب دادت برسه از هر نظر
مانلی_مثل_الماس_هستم عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 7322 اصلا نمیتونم چون اخلاق شوهرم جوریه فردایی بچه بیاد بالاخره سختی داره اذییت داره بخوام چیزی بگم همش م ... بگه بابا اصلا اهمیتی بهش نده من جات بودم یه گوشم در بود یه گوشم دروازه عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 16460 دوستانهی نگین قتله قتلهالان بچهای بدبختو نگا کنید اگه به دنیا نمیومدن بهتر بود یا الان؟ معلومه كه قتله. حرامه سفط جنين. شما تعين ميكني يا خدا؟ سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠
rooya73 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 169 نمیتونی هزینه هاشو تامین کنین سقط کن وگرنه خربزه خوردین پای لرزشم بشینین خودمم فکر همه چیرو میکنم تویه برزخ گیر کردم حالم انقدر بده خدایاشکرت 🙏
jjrlbp عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 519 اگه شرایط مالیشو دارید و اون بچه قرار نیست پس فردا بخاطر یه لباس ساده تو حسرت باشه نگه دار ما بعضی وقتا سقوط میکنیم؛چون چیزی اون پایین هست که باید پیداشون کنیم؛ARMY
rooya73 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 169 ببین اگه قلبش تشکیل نشده هنوز ، و شرایطت خوب نیست میتونی این کارو انجام بدی ،، حمله نکنید ولی اون بچ ... دعا کنید دلم خیلی آشوبه خدایاشکرت 🙏