2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 84 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تین مسئله خیلی شخصیهاما با شوهرت سحبت کن اگه تصمیمش قاطعه سقط کن تا ۷ هفتتهشاید بهم حمله کنید ولی پذ ...

دنیا بیاد میشه عشق باباش

بعدم از غریبه حامله نشده که اصرار به سقط داره

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

بخاطر شرایط جنگ و گرونی میگه اشتباهه بچه اوردن 🤦♀️

امضات چی میگه

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

ببینید نریزید اصلا سرم الان اما واقع بینانه تصمیم بگیر اگه بخاطر شرایط مالی میگه سقط کن یا واقعا نمی ...

از همینش میترسم چون شوهرم آدمیه که میگه کلا همه چیرو باید ول کنی ۲۴ ساعت در اختیار بچه باشی چون تو اوردی مسوولیتش باتو

خدایاشکرت 🙏

😓

برای بهتر زندگی کردنش تلاش کن

من کلیپ یه خانوم روسی رو دیدم که می گفت تجربه ی نزدیک به مرگ داشته و بچه سقط کرده بوده بچش رو دیده بود که شبیه خودش بوده خیلی ناراحت و پشیمون بود

سرچ کن زندگی پس از زندگی سقط جنین ایرانیشم میاره

یکیشون می گفت حتی اجازه نداشتم ببینمش 😓

فکر نکن این زندگی پس از زندگی الکیه

همکارم شوهرش تصادف کرده بود اونم یه چیزایی دیده بود دعای یه دختر بچه برش گردونده بود توی تاپیکای خیلی وقت پیشم هست

اصلااااااااااااااااااااا حتی بهش فکرم نکن

عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری

جلوگیری طبیعی داشتید؟ خب ای یو دی میزاشتید یه کاری میکردید خدارو خوش میاد

ما جفتمون مشکل. داشتیم برای بچه دار شدن تو ماهی که باردار شدم فقط یکبار رابطه داشتیم که اینجوری شده 🤦♀️

خدایاشکرت 🙏

اگه شوهرت حوصله دیدنش رو داره ، فیلم هایی درباره سقط نشونش بده که آخر و عاقبت اونایی که این کارو کرد ...

میگه کناه اوردنش بیشتر از سقط کردنشه

خدایاشکرت 🙏

ما جفتمون مشکل. داشتیم برای بچه دار شدن تو ماهی که باردار شدم فقط یکبار رابطه داشتیم که اینجوری شده ...

بچت خیلی کوچیکه؟ نمیدونم عزیزم هرطور میدونید

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  
با دارو .راستش من نمیدونستم باردارم یه هفته پشت سر هم شربت زعفرون خوردم چیزی نشده

گناه داره بچه نکن عزیزم 🥲اون بچه تورو توی عالم ذر به عنوان مادر انتخاب کرده خودش خواسته بیاد این دنیا سقطش نکن اگر وضعیت مالیت خوب نیست برای بهتر شدنش تلاش کن

منم وضعیت مالیم خوب نبود تلاش کردم بهتر شدم

عدالتتو قبول ندارم گرچه گردن نمیگیری