2777
2789

هر کس هم هر چیزی بگه هیچ اصلا سندیت نداره و قابل اتکا نیست.

اینکه میگن فلانی حس ششم داره، در واقع بر اساس میمیک ظریف چهره طرف و وقایع گذشته، ... متوجه میشه طرف به چی فکر می کنه احتمالا، ولی در واقع قدرت غیب گویی نداره کسی.

پیشنهاد می کنم در عوض برای اون مساله ای ذهنت رو مشغول کرده اقدامی کنی، تجربه بقیه رو استفاده کن، تکنیک های انجامش رو یاد بگیر، ...

هر کس هم هر چیزی بگه هیچ اصلا سندیت نداره و قابل اتکا نیست.اینکه میگن فلانی حس ششم داره، در واقع بر ...

چند سال پیش یکی بود. باورت میشه اسم واقعیمو گف؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

1. یا تصادفی بوده2. یا به کمک جن بوده3. یا با پیوند روحی بسیار قوی مثل مادر و دختربرای شما احتمالا م ...

احتمالا مورد دوم

تاپیک زد سوال همه رو جواب داد.منم داشتم برای بار دوم کنکور میدادم.مطمئن هم بودم که پزشکی میارم.اطمینان ۱۰۰ داشتم.بعد اون خانم گف قبول نمیشی.باور نکردم.گف مگه اسمت ..... نیس؟بازم حرفشو باور نکردم. قبولم نشدم 😃

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
احتمالا مورد دومتاپیک زد سوال همه رو جواب داد.منم داشتم برای بار دوم کنکور میدادم.مطمئن هم بودم که پ ...

جن نمی تونه از آینده خبر بده، هیچکس از آینده خبر نداره مگر صاحبان علم حقیقی یعنی امام زمان (عج) یا کسانی که فارق از بعد زمان شدن (یعنی فوت شده ها، اون هم تنها در صورت داشتن اجازه)

جن نمی تونه از آینده خبر بده، هیچکس از آینده خبر نداره مگر صاحبان علم حقیقی یعنی امام زمان (عج) یا ک ...

دیگه نمیدونم