2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بین ماشین های چینی ام وی ام ماشین خوبی نیست اصلا

داخلش هیچ راحتی ای نداره از صندلی پراید خشک تره خیلی خرج داره و زود خراب میشه

با اون رنج قیمت ایرانیا بهترن تا ام وی ام مثلا تارا و دنا پلاس

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

من نیو فیس اینارو نمیدونم

ولی سه چهار سال پیش میخواستم بخرم گفتن عین تیپ دوعه مناسب جاده نیست حجم موتور گشتاور پایینه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

والا نمیدونم چی بگم این دهمین تاپیکیه که درمورد ماشینی که خریدی داری میزنی!

قبلش باید اینارو میپرسیدی نه الان که دیگه خریدی

اگه میشه برای رفع مشکلم صلوات بفرستید و اگر در توانتون هست یه حمد یا توحید هم بخونید، خدا خیرتون بده هم این دنیا و هم اون دنیا

کسی از تو نپرسیدباید برم پول بدم امروز هنوز هیچ پولی ندادم

عقلتم مثله ماشینت چینیه انگار

صد تا تاپیک زدی که شاسی خریدم ۶۰ تومن خرج کردم خب چیکار کنیم الان ما مبارکت باشه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

والا نمیدونم چی بگم این دهمین تاپیکیه که درمورد ماشینی که خریدی داری میزنی!قبلش باید اینارو میپرسیدی ...

یارو آشناس گفت ببر استفاده کن پول بزن نخواستی حق فسخ پنجاه تومن بزن

عقلتم مثله ماشینت چینیه انگارصد تا تاپیک زدی که شاسی خریدم ۶۰ تومن خرج کردم خب چیکار کنیم الان ما مب ...

تو قشنگ معلومه حسودی داری میترکی وگرنه من صد تا یا ده هزار تا برو بیرون از تاپیک

تاپیک دیگه

یارو آشناس گفت ببر استفاده کن پول بزن نخواستی حق فسخ پنجاه تومن بزن

دیگه مطمینا عین کوییک قرار نیست باشه برات

تعویض روغنشون دوبرابر کوییکه فقط

روغن گیربکس و لنت و چراغ ترمز و دیسکشم که بماند

اگه انقد درآمد نداری به نظرم همون کوییک مناسب تره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️