2777
2789

من x33کراس دارم

قبلا هم x22دنده ای داشتم (سری اول)

به شدت از هر دو راضی بودم

ولی x33چون اتومات هست خیلی راحت تر و سبک تر هست تمام آپشن های یه ماشین خوب خارجی و داره و قیمتش هم با یه ماشین خوب ایرانی تقریبا برابره

من چون تجربه شو دارم میگم عالیه

اونایی که میگن خوب نیست حتما تجربه ندارن یا تجربه ی یه ماشین چینی بسیار کارکرده رو دارند که دیگه خرج برداشته

دیگه مطمینا عین کوییک قرار نیست باشه برات تعویض روغنشون دوبرابر کوییکه فقط روغن گیربکس و لنت و چراغ ...

ماهی شصت هفتاد تومن دارم

پس اندازم دارم

ولی خوب همش بره خرج ماشین

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه بعضی هام میگن ماشین ارزون میشه

آخه مگه برای رفاهت نخریدی؟

اصلا امکان داره خدایی نکرده تصادف کنی باهاش ضربه ببینه بیاد پایین قیمتش

سخت نگیر دختر دنیا دوروزه برای خودت ارزش قائل شو پول میاد و میره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آخه مگه برای رفاهت نخریدی؟اصلا امکان داره خدایی نکرده تصادف کنی باهاش ضربه ببینه بیاد پایین قیمتش سخ ...

همین

اون منم ۵ تا خونه داریم هنوز ماشین شیک و درست و حسابی دلم نمیاد بگیرم

در لحظه زندگی کردن خیلی خوبه

و خدایی که به شدت کافی است.....

ماهی شصت هفتاد تومن دارم پس اندازم دارم ولی خوب همش بره خرج ماشین

نمیدونم چقد میرونی ولی من تویه دوماه سه بار باید برم تعویض روغنی با این حال مثلا ماهی شاید در حد ده اینا خرج ماشین بکنم

ماشین اتومات یه بدی هم که داره اینه که زود لنت و چراغ ترمز تموم میکنه

البته ماشین من این ایکس33 نیست ها ولی مطمین باش قرار هم نیست شصت هفتاد تومن بدی برای ماشین ولی نسبت به ایرانی هزینه بیشتری دارن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من x33کراس دارم قبلا هم x22دنده ای داشتم (سری اول)به شدت از هر دو راضی بودم ولی x33چون اتومات هست خی ...

این x 33 new face هست

خیلی خوبه داخلش و رانندگی باهاش رو دوست دارم با اینکه نسبت به کوییک یا سواری های پایین خیلی بزرگترها ولی رانندگی باهاش عالیه حتی بردم گیربکسشک نشان رییس مدیران خودرو دادم باهاش جرح زد کلی گفت مشکلی نیست اوکیه فقط هر وقت پول دستت اومد آنقدر خرج ماشینه کن فلان چیزش رو اوکی کنم

مدل 98 ولی50 تا بیشتر باهاش نرفته مال یکی هست صاب نمایشگاه هس

مجانی بدون یک ریال پول داد گفت برو باهاش بچرخ چکش کنی اوکی بود پول بده

نظرت چیه

شما که واردی

همین اون منم ۵ تا خونه داریم هنوز ماشین شیک و درست و حسابی دلم نمیاد بگیرم در لحظه زندگی کردن خیلی خ ...

اره دقیقا شما هم سرکیسه رو شل کن عوضش کن ماشینو تاپیکشو بزن منو هم تگ کن خوشحالی کنم😃

اگه هنوز پول ندادی نکن دیگه خیلیا دارن میگن خوب نیستو واقعا ماشین چینی تو این رده خوب نیستن

ماشین چینی تو هر رده ای سگش می ارزه به تارا و دنا و شاهین

من تجربه هر چهارتاشو دارم

فدات عزیز ببینیم چی میشه فعلا که جیب خالی 😅

ایشالا به زودی میشه توکل به خدا 😃