2777
2789
عنوان

قبلنا سایت

118 بازدید | 40 پست

قبلا سال نود چهار و پنج من عضو سایت شدم خطم و عوض کردم باگوشیم دیگ نشد برم اکانت قبلم باز زدم اون موقع مرد نداشتیم توی سایت بچه ها اگه یه مردی میومد اینقد بهش حرف میزدیم که حد حساب نداشت🤣😑بعد همینطور دخترای کم سن همش میگفتن شما چی کار میکنید اینجا جا شما نیست من خودم قاچاقی اینجا بودم اون زمان بچه بودم😓😂ولی چند سال بعد یه اقدسی یه تاپییک زد مدت ها تاپیک هاموم بخاطر اسمش میترکید ولی خیلی فضاش دوستانه بود کلی دوست پبدا کرده بودم همسن مامانم 😓😂دلم واسه اون روزا تنگه

امیدوار بهترینم، آماده بدترین🍋

اونموقع کاربر مرمری خیلی محبوب بود یادمه همش تاپیکاش تو پربازدید بود

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من اوایل که اومده بودم تابستونش چقدر میگفتیم میخندیدیم تا صبح چه تاپیکای خوبی چه کاربرای خوبی یادش ب ...

شما کاربری قبلیتون چی بود

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی❤️

چقدر قدیما همه چی قشنگ بود اکیپامون

من اوایل که اومده بودم تابستونش چقدر میگفتیم میخندیدیم تا صبح چه تاپیکای خوبی چه کاربرای خوبی یادش بخیر💔

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

من اوایل که اومده بودم تابستونش چقدر میگفتیم میخندیدیم تا صبح چه تاپیکای خوبی چه کاربرای خوبی یادش ب ...

یه بار یادمه یه تاپیک راجب گوز گذاشت یه کاربر این تاپییکش تا شصت صفحه رفت تا صبح فقط خاطره میگفتیم میخندیدیم😂

امیدوار بهترینم، آماده بدترین🍋

شما کاربری قبلیتون چی بود

من همین کاربری رو دارم فقط منظورم همینه

ولی از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم