2777
2789
عنوان

قبلنا سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 38 پست
یه بار یادمه یه تاپیک راجب گوز گذاشت یه کاربر این تاپییکش تا شصت صفحه رفت تا صبح فقط خاطره میگفتیم ...

وای🤣 تاپیک اقدسو یادمه خیلی خوب بود

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقدس الویه یااون قضیه ماکارانی پختن تو پارک ...😆

نه اقدس الویه😂😂😂😂😂😂😂از هر سه تا تاپیک یکی راجب اون بود

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

اقدس الویه یااون قضیه ماکارانی پختن تو پارک ...😆

وای جیش چرخشیو یادته؟🤣

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

من همین کاربری رو دارم فقط منظورم همینهولی از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم

بله قدیما همه چی قشنگ بود

کاربرای الان رو دوست ندارم

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی❤️🌞 آریایی🌞 دیدیدظلم تا ابد پایدار نیست😁

سال چند عضو شدی

۹۶

ولی چندسال قبلش خواننده خاموش بودم

۳ تا کاربری ۹۶ داشتم دوتاش تعلیق شد بخاطر حرفای چیز

این یکی رو فعلا ته بقچه پیدا کردم😂😂

الان که تاپیکام رو دیدم خودم تعجب کردم دغدغه هاموووو

ای خدااا الان بیشتر موهام سفید شده

فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!

بابا این اقدس نبود

میدونم اون تاپیکی که گفتی رو ندیدم ولی یه تاپیک راجب اقدس زده بودن خیلی جلو رفت خندیدیم

۹۶ولی چندسال قبلش خواننده خاموش بودم۳ تا کاربری ۹۶ داشتم دوتاش تعلیق شد بخاطر حرفای چیزاین یکی رو فع ...

الهی ممم فکنم قبل نود چهار میخوندم عضو نشده بودم

من یادمه 😂

غلام نصابم حتی یادمه

خیلی جو اینجا بد شدههمه بچه سال هستنتاپیکا بی محتوا

بله بشدت فیک شدن سایت اصلا مثل قبل نیست

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی❤️🌞 آریایی🌞 دیدیدظلم تا ابد پایدار نیست😁

میدونم اون تاپیکی که گفتی رو ندیدم ولی یه تاپیک راجب اقدس زده بودن خیلی جلو رفت خندیدیم

اقدس یه خانومی بود اومد گفت بچه ها من شبا موقع رابطه با همسرم الویه میمالم ب فلان جام میاد میخوره و خبلی خوبه کلی تعریف کرد بعد گفت شمام امتحان کنبد از اون روز شد سوژه ماها اسمشو گذاشتیم اقدس الویه😂😂😂