2777
2789
عنوان

قبلنا سایت

101 بازدید | 36 پست

قبلا سال نود چهار و پنج من عضو سایت شدم خطم و عوض کردم باگوشیم دیگ نشد برم اکانت قبلم باز زدم اون موقع مرد نداشتیم توی سایت بچه ها اگه یه مردی میومد اینقد بهش حرف میزدیم که حد حساب نداشت🤣😑بعد همینطور دخترای کم سن همش میگفتن شما چی کار میکنید اینجا جا شما نیست من خودم قاچاقی اینجا بودم اون زمان بچه بودم😓😂ولی چند سال بعد یه اقدسی یه تاپییک زد مدت ها تاپیک هاموم بخاطر اسمش میترکید ولی خیلی فضاش دوستانه بود کلی دوست پبدا کرده بودم همسن مامانم 😓😂دلم واسه اون روزا تنگه

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

اونموقع کاربر مرمری خیلی محبوب بود یادمه همش تاپیکاش تو پربازدید بود

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اوایل که اومده بودم تابستونش چقدر میگفتیم میخندیدیم تا صبح چه تاپیکای خوبی چه کاربرای خوبی یادش ب ...

شما کاربری قبلیتون چی بود

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی❤️🌞 آریایی🌞 دیدیدظلم تا ابد پایدار نیست😁

اونموقع کاربر مرمری خیلی محبوب بود یادمه همش تاپیکاش تو پربازدید بود

یادم نمیاد من شبا انلاین بودم😂

چقدر قدیما همه چی قشنگ بود اکیپامون

من اوایل که اومده بودم تابستونش چقدر میگفتیم میخندیدیم تا صبح چه تاپیکای خوبی چه کاربرای خوبی یادش بخیر💔

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

من اوایل که اومده بودم تابستونش چقدر میگفتیم میخندیدیم تا صبح چه تاپیکای خوبی چه کاربرای خوبی یادش ب ...

یه بار یادمه یه تاپیک راجب گوز گذاشت یه کاربر این تاپییکش تا شصت صفحه رفت تا صبح فقط خاطره میگفتیم میخندیدیم😂

شما کاربری قبلیتون چی بود

من همین کاربری رو دارم فقط منظورم همینه

ولی از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم