2777
2789
عنوان

قبلنا سایت

118 بازدید | 40 پست

قبلا سال نود چهار و پنج من عضو سایت شدم خطم و عوض کردم باگوشیم دیگ نشد برم اکانت قبلم باز زدم اون موقع مرد نداشتیم توی سایت بچه ها اگه یه مردی میومد اینقد بهش حرف میزدیم که حد حساب نداشت🤣😑بعد همینطور دخترای کم سن همش میگفتن شما چی کار میکنید اینجا جا شما نیست من خودم قاچاقی اینجا بودم اون زمان بچه بودم😓😂ولی چند سال بعد یه اقدسی یه تاپییک زد مدت ها تاپیک هاموم بخاطر اسمش میترکید ولی خیلی فضاش دوستانه بود کلی دوست پبدا کرده بودم همسن مامانم 😓😂دلم واسه اون روزا تنگه

امیدوار بهترینم، آماده بدترین🍋

اونموقع کاربر مرمری خیلی محبوب بود یادمه همش تاپیکاش تو پربازدید بود

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من اوایل که اومده بودم تابستونش چقدر میگفتیم میخندیدیم تا صبح چه تاپیکای خوبی چه کاربرای خوبی یادش ب ...

شما کاربری قبلیتون چی بود

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی❤️

چقدر قدیما همه چی قشنگ بود اکیپامون

من اوایل که اومده بودم تابستونش چقدر میگفتیم میخندیدیم تا صبح چه تاپیکای خوبی چه کاربرای خوبی یادش بخیر💔

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

من اوایل که اومده بودم تابستونش چقدر میگفتیم میخندیدیم تا صبح چه تاپیکای خوبی چه کاربرای خوبی یادش ب ...

یه بار یادمه یه تاپیک راجب گوز گذاشت یه کاربر این تاپییکش تا شصت صفحه رفت تا صبح فقط خاطره میگفتیم میخندیدیم😂

امیدوار بهترینم، آماده بدترین🍋

شما کاربری قبلیتون چی بود

من همین کاربری رو دارم فقط منظورم همینه

ولی از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم