2777
2789
عنوان

طلسم دفنی

91 بازدید | 39 پست

سلام کیا مثل من طلسم داشتن و زبونشون بسته میشد و یه موجود دیگه تو وجودشون بود به جای اونا حرف میزد یعنی صداشون تغییر میکرد اون جن بجاشون حرفرمیزد وقتی قرآن میخوندن قفل میشدن و حالت تهوع و سنگینی ولی اون موجود دوباره برمیگشت به بدنشون و حتی حرز هم براشون اثری نداشت کیا مثل من زجر کش شدن ؟

میخوام بدونم تونستین با قرآن و دعا و ذکر باطلش کنین؟ و خودتون رو آزاد و رها کنید؟

لطفا بهم دعانویس معرفی نکنید و درخواست دوستی ندین فقط میخام بدونم کسی هم مثل من مشکل داشته و تونسته با قرآن و نماز مشکلش حل کنه؟ چقدر زمان برده تا حل بشه؟

خداااااااا 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تو حرف زدن مشکل دارم بهم گفتن یه نفر طلسم گرفته زبونتو بسته

یه مدت روزی یه دعا از صحیفه و یه صفحه قرآن میخوندم خیلی حالم بهتر شده بود

ولی الان که این کارو نمیکنم دوباره کلامم مشکل دار شده

سلام

داستان کاربرانی که فریب یک نفر با تعداد زیادی کاربری رو خوردن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18423167/کاربر-شیاد

🟣🟡

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18421468/کاربر-شیاد-پرتقال-شیرین
🟠

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18352801/حواستون-به-این-کاربر-باشه

🔵🔵

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

منم تو حرف زدن مشکل دارم بهم گفتن یه نفر طلسم گرفته زبونتو بسته یه مدت روزی یه دعا از صحیفه و یه صفح ...

باید مداومت داشته باشی نباید رها کنی اینقدر ادامه بدی تا باطل بشه من که خیلی ضعیف شدم رها کردم

خداااااااا 💔

چیکار میکنه با چنتا کاربری؟

سلام

طی چند سال با کاربری های مختلف، تبلیغ دعانویس و فالگیر می کرد.

حالا یکی از کاربر ها که پول از دست داده در موردش تاپیک زده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلامطی چند سال با کاربری های مختلف، تبلیغ دعانویس و فالگیر می کرد.حالا یکی از کاربر ها که پول از دست ...

اها

چه حرومزاده

ممنونم توضیح دادید

ما به خدا اعتماد و اعتقاد داریم!مسلط به ۵ زبان زنده دنیا!

اها چه حرومزادهممنونم توضیح دادید

خواهش می کنم 💗