2777
2789
عنوان

طلسم دفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 39 پست
باید مداومت داشته باشی نباید رها کنی اینقدر ادامه بدی تا باطل بشه من که خیلی ضعیف شدم رها کردم

آره درست میگی

خیلی موقع خوندن قرآن و دعا و زیارت بهم فشار میاد

همش از چشمم اشک میاد و خمیازه میکشم اونقدری که گلو و چشما و صورتم درد میگیره

تو هم اینجوری میشی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید از ی سید هفت حصار بگیری تو با سلام یدونه برا مشهد هست هفت حصار داره من از اون خریدم روزای اول سکم حال اونی ک انداخت بد بود ولی خوب شد برای اون دعای مرگ گرفته بودن منم تو خونم تو سطل اشغالم پیدا کردم بعد باطل کردنش دعواهای خونمون رفت

میتونی با موکلت صبحت کنی یا چیزی بخای؟

نیست رفته ۳ سال پیش بود نه اونا بد هستن کمک نمیکنن و فقط ضربه میزنن فقط قرآن میخوندم خودشون نشونم میدادن من میرفتم اونا بجای من حرف میزدن با لهجه تند تند عربی عصبی میشدن و حمله میکردن هیچ کس نباید منو میدید

خداااااااا 💔

نیست رفته ۳ سال پیش بود نه اونا بد هستن کمک نمیکنن و فقط ضربه میزنن فقط قرآن میخوندم خودشون نشونم می ...

برا من صدام میکردن خونه تنها بودم یهو صدا میزدن من میگفتم بله کسی جواب نمیداد این بلا بود سرم

باید از ی سید هفت حصار بگیری تو با سلام یدونه برا مشهد هست هفت حصار داره من از اون خریدم روزای اول س ...

زیاد تاثیری ندارن گرفتم باید خودت ایمانت قوی کنی

خداااااااا 💔

زیاد تاثیری ندارن گرفتم باید خودت ایمانت قوی کنی

اون ک اره هفت حصار دعا نویسه بهم گفت برای اینه کسی نتونه دیگ برات بگیره ولی اون براش دعای تصادف و مرگ گرفته بودن وحشتناک هر هفته تصادف میکرد