2777
2789
عنوان

حواستون به این کاربر باشه

2592 بازدید | 175 پست

سلام بچهها.

حواستون به کاربری «مامان دلوین» باشه. به احتمال زیاد با چندین اکانت فعالیت میکنه. متأسفانه من فریب خوردم و ۷ میلیون تومان ازم کلاهبرداری کرد.

اشتباه کردم و اعتماد کردم، اما مطمئن باشه تا آخرین ریال پولم رو ازش پیگیری میکنم.

این رو فقط گفتم که شما مراقب باشید و مثل من گرفتار نشید.

موضوع رو هم به نینیسایت گزارش دادم، اما متأسفانه هیچ پیگیریای ندیدم. جالبه که برای یک تاپیک معمولی خیلی سریع حساب کاربری رو تعلیق میکنن، ولی در چنین مواردی انگار هیچ اتفاقی نمیافته.

خدای شما وجدان شماست🧿

یاخدااا 7 تومن؟؟

چجوری کلاهبرداری کرد؟

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری ۷ تومن کلاهبرداری کرد ؟

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

بابت چی بهش پول دادی؟

منم چند سال پیش اینجا به یه نفر دویست تومن دادم بلاکم کرد درسته زیاد نیست ولی از ده نفر همینجوری بخوره نونش تو روغنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊