2777
2789
عنوان

واقعا خیلی عقلم کمه اه

365 بازدید | 21 پست

خیلی اعصابم خورده ناراحتم هی دوروبریام گفتن ازمون استخدامی چرته شرکت نکردم حالا مثل .... پشیمونم عاشق معلمیم دارم دیوونه میشم اون از کنکور سراسریم که فرهنگیان رو نزدم اینم از الان ای خدا چرا من اینقد خنگم من ارزومه یه روز خانم معلم شم اه😥😥😥😥

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

من شرکت کردم‌ولی پشیمونم..خخخ...چون منابع ش زیاد و سختن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شرکت کردم‌ولی پشیمونم..خخخ...چون منابع ش زیاد و سختن

پس چجوری میتونیم معلم شیم . ای خدا

فقط یک راه داره ازالان بشین بخون تا ازمون بعدی فول باشی ۱۰۰ در صد قبول میشی غصه نخور 

اووو تا ازمون بعدی ۱ سال گذشته ۱ سالم باید درس بخونم تو دانشگاهش اگه قبول شم 

عزیزم به حرف دیگران گوش نکن به حرف دلت گوش کن موفق باشی 😊❤

دیگه بدبخت شدم حالا

فقط یک راه داره ازالان بشین بخون تا ازمون بعدی فول باشی ۱۰۰ در صد قبول میشی غصه نخور 

دقیقا...باید یک‌سال بخونی

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
دیگه بدبخت شدم حالا

این چه حرفیه عزیزم ناامید نباش ان شاءا... آزمون استخدامی بعدی. اصلا هم عجله نکن. توکل کن به خدا خدا بهت کمک میکنه. موفق باشی 😊❤

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙