zendegemeeshgam مدیر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 عنوان تست قند | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 30 پست سلام دوستان کیا تست قندی رو دادن چطوره چند بار ازت خون میگیرن چی بهت میدن😂😂😂 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌 1397/03/20 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانسوگل عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 198 نمونه ادرار از منم گرفت برا عفونت ادراریه چیز روتینیه اینا انشاالله برا شما جوابش خوب باشه من تازه دیروز گرفتم سر درنیاوردم ازش باید دوشنبه ببرم پیش دکترم
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 چیزی نیس که الکی گندش میکنن فقط ادم حوصلش سر میره والا ی چیز راحته نگران نباش آحه من حدود یکسال پیش یه آزمایش قبل بارداری دادم از هوش رفتم 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
مامانسوگل عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 198 آحه من حدود یکسال پیش یه آزمایش قبل بارداری دادم از هوش رفتم لابد قندت افتاده ایندفعه قراره قندتو با اون گلوکز بدن هوا نگران نباش
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 چهارتا سرنگ یه بار قبل اون ماده سه بارم بعد اون ماده؟؟ 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
شکست_خورده عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7693 برا عفونت ادراریه چیز روتینیه اینا انشاالله برا شما جوابش خوب باشه من تازه دیروز گرفتم سر درنیاوردم ... امیدوارم اون بالا آوردنه کار دستم نده ❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
مامانسوگل عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 198 یه بار قبل اون ماده سه بارم بعد اون ماده؟؟ اره عزیزم یه سرنگ گرفت ناشتا تو سه تا شیشه کرد بعدش سه بار ی سرنگ ی سرنگ گرفت
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 لابد قندت افتاده ایندفعه قراره قندتو با اون گلوکز بدن هوا نگران نباش نمودونم البته ساعت ۷بیدارشدم تا ۹نوبتم نشد 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
مامانسوگل عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 198 نمودونم البته ساعت ۷بیدارشدم تا ۹نوبتم نشد امید بخدا ک چیزی نمیشه خانوم گل استرس نداشته باش باید شیرزن باشی والا زایمان سختت میشه
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 لابد قندت افتاده ایندفعه قراره قندتو با اون گلوکز بدن هوا نگران نباش ای اونروز یادم میاد میخام بمیرم دوبار از هوش رفتم یک بار قبل خون بگیرن یه بار بعداین ک خون درآوردن چقد بد بود 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 اره عزیزم یه سرنگ گرفت ناشتا تو سه تا شیشه کرد بعدش سه بار ی سرنگ ی سرنگ گرفت وای برا من دعا کنید 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 امید بخدا ک چیزی نمیشه خانوم گل استرس نداشته باش باید شیرزن باشی والا زایمان سختت میشه فدات 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 امید بخدا ک چیزی نمیشه خانوم گل استرس نداشته باش باید شیرزن باشی والا زایمان سختت میشه راستی دوست من آزمایش داد گفت فقط یه بار بعداون ماده ازم خون گرفتم اونم گفتن برو دوساعت دیگه بیا 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
مامانسوگل عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 198 راستی دوست من آزمایش داد گفت فقط یه بار بعداون ماده ازم خون گرفتم اونم گفتن برو دوساعت دیگه بیا بستگی به دکتر داره ازمایش ی مرحله ای رو بیشتر تو سه ماه اول تجویز میکنن سه ماه اخر سه مرحله ای بازم بستگی به دکتر داره چی بنویسه
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 بستگی به دکتر داره ازمایش ی مرحله ای رو بیشتر تو سه ماه اول تجویز میکنن سه ماه اخر سه مرحله ای بازم ... سلام من آز رو دادم خیلی خوب بود جوابش ولی چقد بدمزه بود مادش 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
مامانسوگل عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 198 سلام من آز رو دادم خیلی خوب بود جوابش ولی چقد بدمزه بود مادش خدارو شکر منکه هنوز خونه مادرمم نشده برم دکتر نشون بدم خونم تهرانه گفت نرمالش چند باید باشه؟