2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

145 بازدید | 23 پست

دلم میخواد کارمند بانک بشم درآمد ومزایا وساعت کاری خوبی داره مخصوصا برای منی نمیخوام ازدواج کنم

کاش حداقل برم بانک زندگی خوبی واسه خودمو وخانوادم فراهم کنم

واقعا خستم از بی پولی ونداشتن تفریح تو عمرم تفریح ومسافرت وخرید درست حسابی نداشتم

حسرت شمال رفتن به دلمه کاش شاغل بشم بتونم به آرزوهام برسم

ولی میترسم قبول نشم همش میگم اگه قبول نشم تکلیفم چی میشه چون تو شهر ما برای حسابداری کار اصلا زیاد نیست

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله میشی ولی خب تو اینجا پارتی بازی مهم تره😑

مرسی

واقعا از سرنوشتم میترسم

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

برو یه شغل دیگه مگه حتما باید کارمند بانک بشی چه حرفا

گفتم که واسه حسابداری شهر ما کار مناسب نیست آزادم که سرمایه میخواد یا حقوقش کمه

واقعا شمال رفتن رو دوست دارین ؟چرا پس منی که خودم شمالیم هیچی توش نمیبینم😐😐

عادت کردین

وگرنه من خیلی دوستش دارم

باشه اما چیز خوبی رو از دست میدی البته خودت میدونی

چ چیز خوبی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خب اینم حرفیه.ولی امیدوارم موفق بشین عزیزدلم

مرسی💖