2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 24 پست
من عمه بزرگ ام بانک کار میکنه نگاه کن الان دوتا خونه ودوتا ماشین دارن البته با شوهرش خب ولی از زندگی ...

آره ولی نسبت به شغلای دیگه خوبه

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

وضعیت همه همینه اونایی که میبینی مردم سفر های انچنانی خارج از کشور میرن مال اینستاست واقعیت همینه که مردم تو نی نی سایت میگن و فکر میکنن فقط خودشون زندگیشون خیلی سادست

من آخرین باری که رفتم شمال سال 98 بعد کنکورم بود گفتم برم دانشگاه دیگه زندگیم گل و بلبل میشه پول پارو میکنم و فقط عشق و حاله. الان از فشار درسی و کاری و دانشگاه یه قسمتی از موهام داره سکه ای میریزه ولی بازم امید دارم به بعد دانشگاه که حداقل بابت این همه کاری که میکنم پول بگیرم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وضعیت همه همینه اونایی که میبینی مردم سفر های انچنانی خارج از کشور میرن مال اینستاست واقعیت همینه که ...

من تو عمرم حتی یبارم شمال نرفتم سفر آنچنانی هم نمیخوام واقعا به یه زندگی نرمال راضیم

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

خوب یه شغل دولتی دیگه صاف که نباید دست بزاری روی بهتررررین شغل و خودتو عذاب بدی

خب بانک اداره دارایی دبیری و....

میترسم قبول نشم چون متقاضی زیاده

من تو عمرم حتی یبارم شمال نرفتم سفر آنچنانی هم نمیخوام واقعا به یه زندگی نرمال راضیم

بابت چیزایی که داری خدارو شکر کن خدا بهترشو بهت میده

من الان حتی به یه زندگی پایین تر از نرمالم راضیم چون دیگه استرس و فشار دیوونم کرده به تازگی یکی از همکلاسیام به خاطر همین موضوع خودکشی کرده. شبا از استرس پلکام میپره نمیتونم درست بخوابم و روزا همش بی حوصلم

بابت چیزایی که داری خدارو شکر کن خدا بهترشو بهت میده من الان حتی به یه زندگی پایین تر از نرمالم راضی ...

منم مثل شمام دقیقا وتو فکر خودکشی

خیلی خستم

منم مثل شمام دقیقا وتو فکر خودکشی خیلی خستم

اصلا فکرشم از ذهنت بنداز بیرون مطمئن باش اوضاعت بهتر میشه منم واقعا از ته قلبم ایمان دارم این سختیام نتیجه میده و میتونم یه نفس راحتی بکشم