2777
2789
بنظرتون بشون پيشنهاد بدم ك پردشو بدوزن از من متنفر نميشن يا سكوت كنم؟؟؟

اره خب بالاخره پرده کلی تو ظاهر خونه تاثیز دازه اگه بدوزه بهتره جلو افتابم میگیره😐

میدوزن!!!!!!!! خیلی قشنگ میگی...انگار خیاطیه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یعنی واقعا برای اقایون مهم نیست خانومشون قبل از ازدواج رابطه داشته یا نه ..به نظر من که اگر همسر کسی بخواد که خانومش بره گواهی بگیره اصلا خواسته بیجایی نیست 

شروع رژیم ۹۷/۱۰/۸ قد ۱۶۵ وزناولیه ۸۳.۲۰۰ . .وزن فعلی۶۸.۹۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. لطفا به #چالش_تابوی_باکرگی در اینستاگرام بپیوندید و کمک کنید این رسوم غلط و وحشتناک و مزخرف در مملکتمون بر ضد زنها از بین بره. در ضمن توصیه می کنم مقاله ی افسانه ی باکرگی رو همه بخونیم و دست از بدبخت کردن همدیگه برداریم. لینکشو الان براتون میذارم

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
منم همينو ميگم خيليم دختره خوب و پاكيه خيلي

عزیزم من خودم تو عقد به شوهرم گفتم بریم دکتر .میخام نامه سلامت داشته باشم .یوقت اتفاقی پیش اومد بعدا خانوادت حرفی حدیثی نباشه...دکتر بعد معاینه قشنگ به شوهرم گفت نوع پرده معمولی نیست ارتجاعیه ولی کاملا مشخصه تا حالا نزدیکی نداشته...

نمیدونم الان منطورتون اینه که ارتجاعی بوده یا کلا نداشته؟؟؟؟نشنیده بودم مادرزادی کسی پرده نداشته باشه.؟ولی فک کنم حتی اگه مادرزادی باشه دکتر از فرم منطقه مینونه بگه نزدیکی داشته یا نه

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
یعنی واقعا برای اقایون مهم نیست خانومشون قبل از ازدواج رابطه داشته یا نه ..به نظر من که اگر همسر کسی ...

از اقایون چی؟؟ اگه از اونا بخایم گواهی بگیرن خواسته بیجاییه؟؟

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
یعنی واقعا برای اقایون مهم نیست خانومشون قبل از ازدواج رابطه داشته یا نه ..به نظر من که اگر همسر کسی ...

اينجاس ك ميگن زنان عليه زنان

چرا واسه خانوما مهم نباشه؟  اگه ي ازمايش اينطوري واسه مردا بود ايا اونا راضي ب همچين كاري ميشدن؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه    ]
از اقایون چی؟؟ اگه از اونا بخایم گواهی بگیرن خواسته بیجاییه؟؟

نمیدونم واقعا همچین گواهی برای اقایون هست یا نه ..ولی اگه باشه که اگه زن بخواد باید بگیره

شروع رژیم ۹۷/۱۰/۸ قد ۱۶۵ وزناولیه ۸۳.۲۰۰ . .وزن فعلی۶۸.۹۰۰

افسانه باکره گی

این روزها و برای معدودی از زنان جوان امروز ایران نوشتن از مفهوم بکارت ، ظاهرا معنای چندانی ندارد. برخی از زنان جوان ایرانی که دهه بیست زندگی را میگذرانند شاید اگر به داستانهای ما دهه سی به بالا گوش بدهند به حالمان افسوس بخورند و یا حتی ریشخندی بزنند که این چیزها دیگر از مد افتاده و کاملا عادی به نظر میرسد. به واسطه اینترنت و شبکه های متعدد مجازی و دسترسی نسبی به اطلاعات در سراسر دنیا نسل امروز زنان تحصیلکرده، شاید اطلاعات خیلی بیشتری نسبت به بدن خود و نیاز جنسی داشته باشند. شاید پرده بکارت و باکرگی در میان درصدی از جوانان قشر متوسط به بالای جامعه و خانواده هایشان دیگر تابو نباشد. اما هنوز هستند زنان بسیاری که با این مفاهیم دست و پنجه نرم میکنند و هنوز عرف رایج و فرهنگ مسلط، بکارت را مهم میداند و صحبت از آن تابو است. این را آمار بالای عمل ترمیم بکارت و نیز آزمایش تشخیص بکارت نشان میدهد. اطلاعات و افسانه های غلط درباره بکارت در طول تاریخ ظلم های بسیاری به زنان کرده و هنوز در نقاط مختلف جهان میکند.

بکارت در بیشتر فرهنگهای سنتی مانند فرهنگ رایج ایران و در گذشته نه چندان دورِ کشورهای توسعه یافته، به معنای پاکی و نجابت زن به کار میرود و نداشتنش مساوی با ناپاکی زن. و در واقع نشان از این دارد که آیا یک زن پیش از ازدواج با فرد یا افراد دیگری رابطه جنسی داشته است یا نه؟ چنین باوری هرگز برای مردان وجود نداشته و مردان در برقراری رابطه جنسی با هر تعداد افراد٬ پیش و پس از ازدواج آزادی کامل داشته اند. با اینکه روز به روز بر تعداد مردانی افزوده میشود که این باور سنتی نادرست را کنار گذاشته و برایشان باکره بودن یا نبودن همسرشان اهمیتی ندارد و داشتن رابطه های جنسی پیش از ازدواج را همانقدر که حق خود میدانند برای زنان نیز میدانند، اما تعداد این مردان بسیار کمتر از مردانی است که هنوز مفهوم بکارت برایشان اهمیت دارد و حتی اگر خودشان پیش از ازدواج روابط متعدد جنسی داشته باشند اما حاضر نیستند با زنی ازدواج کنند که تجربه رابطه جنسی داشته است. این نوع تفکر سنتی که برپایه باورهای غلط مردسالارانه وضد زن است، باعث شده که بسیاری از زنان یا نیازهای جنسی خود را سرکوب نمایند یا از راههایی دیگر به تجربه های جنسی بپردازند و یا در نهایت پیش از ازدواج زیر تیغ جراحی برای ترمیم آن بروند.

افسانه های متعددی درباره این غشای باقیمانده از دوران جنینی در طی قرنها ساخته و دست به دست شده و تا هنوز در میان فرهنگ های سنتی و مذهبی وجود دارد که باعث محدود کردن زنان، و وارد آمدن آسیبهای روانی و جسمانی بر آنان شده است. در کشورهای توسعه یافته با انقلاب جنسی در دهه ۷۰ میلادی ( کمتر از نیم قرن پیش) اهمیت پرده بکارت و مفهوم باکرگی کم کم از بین رفت و با آموزش هایی که از دوران کودکی نسبت به بدن خود ، بدن جنس مخالف، روابط جنسی و …داده می شود، این مفهوم بیشتر از پیش جایگاه سنتی و مقدس خود را از دست داده است. اما در همین کشورها در میان زنانی با پیشینه های فرهنگی، مذهبی، سنتی و ملیتهای دیگراین موضوع هنوز دردسر ساز است و در بسیاری از این جوامع نیز تست بکارت و ترمیم بکارت افزایش یافته است. زنان بسیاری جان خود را برای این باور های نادرست از دست داده اند، زنان بسیاری نقص عضو شده اند، از خانواده طرد و یا متهم به ناپاکی شده اند.

در واقع بکارت و پرده بکارت هر دو نه بر اساس تعاریف علمی که مفاهیمی ساخته نظام مردسالارند که در طول تاریخ تنها به قصد کنترل، محدود کردن و سرکوب تمایلات جنسی زنان ، ساخته و مهم جلوه داده شده اند. حتی اصطلاحاتی که برای پرده بکارت به کارمیرود در همین راستاست، ” پرده اش را از دست داد” ، ” باکره گی اش را به او تقدیم کرد” ” پرده اش را زد”. تمام این جمله ها نشان از اهمیت پرده بکارت در فرهنگ های مختلف دارد که یک زن یا آن را با شرمساری از دست میدهد، یا به صورت هدیه به دیگری تقدیم میکند و یا مرد بسان یک فاتح آن را فتح کرده است!

هرچند سازمان های حقوق بشری جهانی، حقوق زنان، و کشورهای توسعه یافته با تکیه بر علم خط بطلانی به تمام این باورهای غلط کشیده اند اما هنوز راه زیادی مانده تا ریشه کن شدن این باور مسموم.
یکی از دلایل پابرجا بودن چنین باورهای غلطی در جوامع سنتی و نیمه سنتی مثل جامعه ایران٬ نبود آموزش و اطلاعات درست از فیزیولوژی بدن و حقوق جنسی افراد است . عدم آموزش صحیح درباره مفهوم جنس و جنسیت، بدن، نیاز، تمایلات و روابط جنسی در مدارس و دانشگاهها باعث میشود که افراد به هر اطلاعاتی درست یا نادرست دست آویز شوند

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

چه بیشعور بودن 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بگير ولي به كسي نگو رفتي و خودت تنها برو و گواهي رو بگيرواسه روز مبادا

نه تنها به درد نمیخوره .چون بعدا میگن به دکتر پول داده نامه گرفته .تو مطب بودم یکی همینجوری پول داد .متاسفانه برای بعصیا هنوووووز این مسایل مهمه.من هر چند که هیچ وقت از نامه ای که گرفتم استفاده نکردم و  پیش خودم موند ولی بنطرم واجبه که اگه مشکلی پیش اومد خود خوری نکنیم.اش نخورده و دهن سوخته بشیم

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.

حتی اطلاعات امروزی میتواند نادرست باشد زیرا باورهای غلط در اینترنت هم دست به دست میشوند و ممکن است با جستجو اطلاعات غلط و افسانه ها به عنوان یک حقیقت به خورد جستجوگر داده شوند. شاید زمان آن باشد که این تصورات غلط را از اذهان خود و اطرافیانمان پاک کنیم و با صحبت کردن درباره آن، در میان گذاشتن تجربیات، از آسیبهای جسمی و روانی زنان امروز و فردا بکاهیم و بازار عمل های ترمیمی، تست های باکرگی و سلطه مردسالاری بر بدن و تمایلات جنسی زنان را برچینیم.