2777
2789
میگفت دل سنگی. دوماه التماس میکنم نمیای. طلبکارم بود. گفتم بمن چه. تو منو میپیجونی. من گوش ب ...

چرت میگفته

چجور پول داشتی ماشین داشتی دیگه یه خواستگاری رسمی اومدن برات سخت بود؟

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخرش زنگ تهدید کرد. ک باید ببینمت گفت باپدرم حرف زدم ولی براابنک من نرم بشم گفتم بخوره ت سرت نمی ...

همش زرمفت البته ببخش رک گفم اگ گفته بوددیگ براچی میگ بیاببینمت میخادببینه ک میان خواستگاری بعدم گوه خوردتهدیدکرده وانده ترسم نشون نده ک سواستفاده کنه اگ گفت عکس اینام بگوهمه عکساشون اینستاهس خونوادمم مشکلی ندارن ک نخوادازاین روش آتوبگیره بعدم تاتهدیدکردبگورفتم پیاماتوب خونوادم نشون دادم میخان شکایتتوکنن باهمین پیاماواسکریناپدرتودرمیارن تابترسه اگه عشقش واقعی بودهیچ وقت همچین زری نمیزد یوقت دلت نسوزه هاپسری ک دختریوبخادسردوماه میره خواستگاری ک ازدستش نده حتی توبی پولیش دوسال فرصت دادی بسه دیگ تاکی اخه تحمل حالااگه مطمئن بودی میادیچیزی سرقرارم نرویوقت بارفیقی کسی بلای سرت میاره مواظب باش

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

همش زرمفت البته ببخش رک گفم اگ گفته بوددیگ براچی میگ بیاببینمت میخادببینه ک میان خواستگاری بعدم گوه ...

چشم گلم همین کارو کردم. همین حرفای شمارو دیشب زدم. نفرینش کردم و تمام

حالا بعدش چطوری فراموش کنم.

فراموشی فقط وفقط باگذشت زمان تجربه کردم ک بهت میگم اولش واقعاسخته همه حرفام الکیه ک فراموش میشه ن فقط ب مرورکمرنگ میشه واینک خودتوسرگرم کن خودتومشغول کن ک صب تاشب توفکرت نیوفته هردفعه یادش افتادی خودتوبزن ب کاری سعی کن کلیپ انگیزشی ببینی اهنگ غم کمتربگوشی تنهانباشی توجم بشینی همش بگومطمئنم یه خواستگارخیلی خوب میادبرام وحالم خوب میشه فقط وفقط خودت کمک خودت میتونی کنی همچی کردم تافراموش شدتوام همیکاروکن

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡