2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله دو سال زمان کمی نیست میتونست بیاد خواستگاری

دیگه یه جعبه شیرینی و گل چقدر مگه هزینه میخواست

آفرین بهت کار خوبی کردی👏🏻👏🏻

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

اگ واقعامیخواستت تواین دوماه بجاالتماس میومدخواستگاری

آخرش زنگ تهدید کرد. ک باید ببینمت گفت باپدرم حرف زدم ولی براابنک من نرم بشم گفتم بخوره ت سرت نمیخاد

بله دو سال زمان کمی نیست میتونست بیاد خواستگاریدیگه یه جعبه شیرینی و گل چقدر مگه هزینه میخواست آفرین ...

خیلی التماس میکرد.خیلیی گریه و اینا. گفتم روانی هستی. اگ مشکلی نداشتی. ب جا اینا خاستگاری میکردی. بله شرایطی. خاستگاری کاری نداشت

خیلی التماس میکرد.خیلیی گریه و اینا. گفتم روانی هستی. اگ مشکلی نداشتی. ب جا اینا خاستگاری میکردی. ...

خوب کردی عزیزم آیندت مهمه یا حرف یه الدنگ که عرضه خواستگاری نداره

اصلا پشیمون نباش حتی یه درصد

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

صدردصد راه درستو رفتی♥️این حرفا همش مفته ک پول ندارم طلا نمیتونم بخرم.....نهایتش شما ک هم رو دوست دا ...

میدونم گلم. اینم همینارو میگفت یکم دیگ صبرکن. همش الکی. تازه ماشین خریده بود. و پولم آمده بود دستش. سکه و اینا هم داشت. یعنی خاستگاری هزینهقدر داشت مگ دیشب باکلی سختی. وابستگی خاموش کردم گوشیمو.

خوب کردی عزیزم آیندت مهمه یا حرف یه الدنگ که عرضه خواستگاری ندارهاصلا پشیمون نباش حتی یه درصد

میگفت دل سنگی. دوماه التماس میکنم نمیای. طلبکارم بود. گفتم بمن چه. تو منو میپیجونی. من گوش بدم