از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)
خیلی التماس میکرد.خیلیی گریه و اینا. گفتم روانی هستی. اگ مشکلی نداشتی. ب جا اینا خاستگاری میکردی. ...
خوب کردی عزیزم آیندت مهمه یا حرف یه الدنگ که عرضه خواستگاری نداره
اصلا پشیمون نباش حتی یه درصد
از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)
صدردصد راه درستو رفتی♥️این حرفا همش مفته ک پول ندارم طلا نمیتونم بخرم.....نهایتش شما ک هم رو دوست دا ...
میدونم گلم. اینم همینارو میگفت یکم دیگ صبرکن. همش الکی. تازه ماشین خریده بود. و پولم آمده بود دستش. سکه و اینا هم داشت. یعنی خاستگاری هزینهقدر داشت مگ دیشب باکلی سختی. وابستگی خاموش کردم گوشیمو.