2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

202 بازدید | 46 پست

چطوری با عینکی شدن بچه کوچیکتون کنار اومدین هرروزم شده گریه نمیتونم بخوابم همش تو خوابمم مرور میکنم عینک و بستن چشمشو😭😭زندگیم کلن مات مبهوت شده اصلا نه حرف میتونم بزنم نه میتونم چیزی بخورم

سلام یکی از علت های تمبای چشم خون رسانی کم به چشم هستش ویا ماهیچه های اطراف کره چشم صیف هستن

بهترین راه درمان زیر نظر یه متخصص خوب دو تا زالو اطراف چشم بندازین خوب میشه ان شالله

من مورد داشتم خوب شده .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دخترم چشم چپش ۳۰ درصد تنبلی داره دیگه عینکم نزدم همکاریم نمیکنه

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

من دخترم چشم چپش ۳۰ درصد تنبلی داره دیگه عینکم نزدم همکاریم نمیکنه

ما هنوز نمیدونم چقد تنبلی داره با عینک همه کاراشو میکنه پد میزنم هم گفت تا سه ماه اون علامتارو یادش بدم ولی هرروز عینک میزنم جیگرم آتیش میگیره دکتر میگه خداروشکر کن همکاری میکنه

۴ نمره آستیگمات و فقط ۴ سط اول چارت چشم پزشکی را با عینک می بینه

عزیزم تنبلی داره داره دیگ با اینقد پد چشمی بزاری از اون چشم استفاده کنه من هنوز نمیدونم اون چارت پیدا نمیکنم که امتحانش کنم ولی چون دوربین هستش دور خوب میبینه

ما هنوز نمیدونم چقد تنبلی داره با عینک همه کاراشو میکنه پد میزنم هم گفت تا سه ماه اون علامتارو یادش ...

خوب میشه همکاری کنه

من دخترم همکاری نداشت اصلا الانم نزدیک ۹ سالشه

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔