2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 46 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آن شاالله هرچه زودتر بچه شمام خوب بشه گلم خدا به دلمون صبر بده تا بزرگ بشن خیلی استرس داره الان بچه ...

ممنون عزیزم. نمی دونم کلا آستیگمات بدتر از نزدیک بینی و دوربینی هست امیدم به خداست

ممنون عزیزم. نمی دونم کلا آستیگمات بدتر از نزدیک بینی و دوربینی هست امیدم به خداست

منم همش میگم حتما حکمتی توش بوده اینجوری شده ان شاالله بزرگ میشن یادمون میره🫠الان چون کوچیکن عینک رو صورتشون برامون کمی عادی نشده

منم همش میگم حتما حکمتی توش بوده اینجوری شده ان شاالله بزرگ میشن یادمون میره🫠الان چون کوچیکن عینک ر ...

انشالله که خیره . قطعا بدون حکمت نیست .

پسر بزرگم فوق العاده باهوش بود . فوق العاده . معلم های مدرسه همش می گفتن توی المپیادهای جهانی حتما مدال می آوره . ولی همه چیز تموم شد همه چیز و من چند سال پیش نابود شدم . راضی هستم به رای خدا . یه کم تحمل مشکل بینایی این پسرم برام سخته .مخصوصا اینکه شوهرم خیلی زخم زبون می زنه و اذیت می کنه ۰😔

انشالله که خیره . قطعا بدون حکمت نیست . پسر بزرگم فوق العاده باهوش بود . فوق العاده . معلم های مدرسه ...

چرا تموم شد ؟الان این پسر منم اینقد گفتن مژهاش بلنده چشاش بزرگه انگار یجوری چشمش زدن هرجا میبردمش از بلندی مژهاش میگفتن و خیلی هم باهوشه دکتر بردم گفت پسرت چش نخوره هم از لحاظ بینایی هوشی زود یاد میگیره پشت وسایل چشم پزشکی عین آدم بزرگا میشینه

انشالله که خیره . قطعا بدون حکمت نیست . پسر بزرگم فوق العاده باهوش بود . فوق العاده . معلم های مدرسه ...

برعکس شوهر من عین خیالشم نیست میگه بزرگ شد لیزرش می کنیم من خیلی حساسم زندگیم جهنم کردم برا خودم

چرا تموم شد ؟الان این پسر منم اینقد گفتن مژهاش بلنده چشاش بزرگه انگار یجوری چشمش زدن هرجا میبردمش از ...

سآل ۱۴۰۰ به خاطر سردرد هاش بردم دکتر . ام آر آی گرفتند و گفتند هیدروسفالی داره و بطن های مغزی اش خیلی بزرگ شده و .... نابود شدم.